Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 16%

Paul Mitchell Stay Smooth! Set

179,00 kr
149,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Paul Mitchell Stay Smooth! Set er et lækkert sæt med små størrelser som man nemt kan have med på ferie, eller for at prøve produkterne inden man køber de originale størrelser.

Sættet indeholder:

  • Paul Mitchell Super Skinny Daily Shampoo 100 ml
  • Paul Mitchell Super Skinny Daily Treatment 100 ml
  • Paul Mitchell Super Skinny Serum 25 ml

  • Paul Mitchell Super Skinny Daily Shampoo 100 ml: er en rigtig lækker shampoo der effektiv udglatter og blødgører håret. Den giver håret en øget glans, samtidig med at den genopbygger og er med til at reducerer føntørringstiden. Fordelene ved denne shampoo er at den giver masser af glans og samtidig udglatter og blødgører den. Shampooen skal anvendes i vådt hår, skummes op og skylles grundigt ud.

  • Paul Mitchell Super Skinny Daily Treatment 100 ml: er en rigtig skøn hårkur med utrolige egenskaber. Hårkuren udglatter og blødgører, samtidig med at den genopbygger skadet hår. Derudover reducerer den føntørringstiden og giver håret en flot glans. Hårkuren giver masser af glans, udglatter og blødgører, også genopbygger den skadet hår. Den anvendes i håndklæde tørt hår, i ca. 5-10 minutter og derefter skylles den grundig ud.

  • Paul Mitchell Super Skinny Serum 25 ml: er en serum til håret, der øger hårets glans, samt giver beskyttelse og reducerer tørretiden. Den virker udglattende og blødgørende på håret. Foruden det, indeholder den smoothing complex, som genopbygger, plejer og nærer håret. Fordele ved denne hårserum er at den udglatter, blødgører, giver glans, reducerer tørretiden og så har den en skøn duft. Den anvendes i enten tørt eller fugtigt hår, i spidserne og længderne.
Find mere fra dette mærke:
Loading...