Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%
Gratis fragt!

Paco Rabanne Lady Million For Her Gift Set (Limited Edition)

585,00 kr
438,75 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Pabo Rabanne Lady Million er en dristig, glamourøs og ultra-feminin blomsterduft til den frygtløse, livlige og helt igennem uimodståelige kvinde. Lady Million er en af de mest populære lancerede dufte i de seneste år, og duften er inspireret af guld, luksus og rigdom. Duften er til dig, som ønsker at føle dig som en million, og dufte som en million!

Værdi 685 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Paco Rabanne Lady Million Eau De Toilette For Her 50 ml
  • 1 stk. Pabo Rabanne Lady Million Sensual Body Lotion For Her 75 ml

Paco Rabanne Lady Million Eau De Toilette symboliserer udstråling, dominans og en fyrig, meget nærværende karakter med en helt utrolig sensualitet. Duften åbner en overraskende sammensætning af sammenflettede blomster, friske og træagtige noter. Topnoten indeholder neroli, amalfi citron samt hindbær. I hjertenoten findes der noter af arabisk jasmin og afrikansk appelsinblomst, understreget af gardenia, som giver en helt unik sødme, der tryllebinder og griber al opmærksomhed. Rav, hvid honning og pachouli afrundes i bundnoten. Resultatet er et blændende og stærkt forførende udtryk, som skaber en vanedannende og frygteligt fristende duft.

Pabo Rabanne Lady Million Sensual Body Lotion er en forfriskende og berigende lotion, der har den feminine og glamourøse duft, som Lady Million står for. Denne body lotion er nænsomt parfumeret og efterlader huden lækkert fugtet og velværet.

Find mere fra dette mærke:
Loading...