Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 30% PÅ CLINIQUE, ESTÉE LAUDER & HELENA RUBINSTEIN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 70%
Gratis fragt!

Olaplex Salon Intro Kit 3 x 525 ml (U)

6.000,00 kr
1.799,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Olaplex Salon Intro Kit, er de revolutionerende og super effektive produkter, der er kendt for deres genopbyggende virkning. Det er en specielt udviklet teknologi, hvor to forskere sammen med Olaplex, har skabt en innovativ ny molekyle, fri for silikone og olier. Dens egenskab er at den beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemiske behandlinger. Det banebrydende og helt revolutionerende ved disse produkter er, at svovlbroerne bliver stærkere end udgangspunktet.

Olaplex er en flydende væske der kan bruges i forbindelse med en farvning, permanent, afblegning, eller som en stand alone/solo kur behandling. Det er ikke en normal hårkur og tåler ingen sammenligning med en nogen anden salonkur. Olaplex virker fornyende, og skaber et naturligt udseende, samt forbedrer hårets kvalitet. Den regenererer svovlbroerne, der tilfører maksimal styrke og vitalitet til håret, så kemiske behandlinger har en mindre skadelig effekt på håret.

Olaplex No.1 Bond Multiplier tilsættes i afblegning eller hårfarvning. Efter farven er skyllet ud, fordeles Olaplex No.2 Bond Perfector på håndklædetørt hår. Når den har trukket den vejledende tid, skylles og afsluttes med shampoo og conditioner/ kur. Resultatet er et sundt og styrket hår.

Kun til professionel salon brug

Velegenet til:

  • Alle hårtyper
  • Kemisk skadet og svækket hår
  • Ødelagt og svækket hår efter solen eller varmeredskaber

Indeholder:

  • 1 x Olaplax No.1 Bond Multiplier 525 ml. Den indeholder det revolutionerende aktive Olaplex-molekyle, der regenererer svovl- og saltbindinger i hårets cortex. Under den kemiske behandling tilføres der ekstra styrke og beskyttelse til håret. Udseendet og kvaliteten af håret forbedres i dette 1. step. Olaplex No 1 kan benyttes i forbindelse med alle kemiske behandlinger.

  • 2 x Olaplex No.2 Bond Perfector 525 ml. Den indeholder den samme revolutionerende aktive Olaplex-molekyle, den er blot lavet som en creme, for at gøre det nemmere at påføre den i håret. Det er utrolig vigtigt at fordele denne creme i fugtigt hår, som en afslutning på behandlingen, og absolut nødvendigt for at opnå et optimalt resultat. Olaplex No 2, bruges til at linke resterne af de brudte svovl- og saltbindinger sammen.

  • 1 stk. doserings-dispenser til No 1

Som vedligeholdes til Olaplax behandling, bruges Olaplax No.3 Hair Perfector til hjemmebrug. Brug hver 7. dag for at styrke dit hår og beholde effekten fra Olaplex behandlingen i længere tid.

Olaplex er fri for silikoner, sulfater, phtalater, DEA, aldehydes og er aldrig testet på dyr. Produkterne er udviklet til salonbrug, og det er kun No. 3, der er beregnet til hjemmebrug.

OBS! Det er utrolig vigtigt at du overholder producentens anvisninger og følger vejledningen samt opskrifter meget nøje!

Find mere fra dette mærke:
Loading...