Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 9%
Gratis fragt!

Murad Clearly Matte Duo

549,00 kr
499,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Murad Clearly Matte Duo er et sæt der består af to lækre cremer der begge medvirker til at holde huden ren, mat og smuk. Murad Clearly Matte Duo anbefales at bruge til dig med en kombineret og og urenhud, der ønsker en ren og smuk hud.

Sættet indeholder:

Murad Blemish Clearing Control Solution Blemish Control (50 ml)

Murad Blemish Control Blemish Clearing Solution er et meget aktivt produkt, som effektivt bekæmper uren hud. Murad har lavet studier på den, og de viser, at man allerede efter 3 dage vil opleve at huden bliver mindre uren. Den indeholder blandt andet salicylsyre og mjødurt, som effektivt bekæmper udbrud, samt renser porerne. Derudover er den med Tea Tree Oil, som virker desinficerende samtidig med, at det modvirker fremtidige udbrud. Udover at bekæmpe urenheder, har den også en helende og beroligende effekt.

Anvendelse:

  • Cremen masseres ind efter afrens
  • Bruges i ansigt og på hals og bryst
  • Lad huden absorbere produktet i et minut, før du fortsætter med den Murad-rutine, der passer til din hudtype

Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 15 (50 ml)

Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier er en 3-i-1 problemløser til fedtet hud, som kontrollerer talgproduktionen hele dagen, beskytter huden mod UVA/UVB-stråler og giver øjeblikkeligt en smuk, mat hud. Kliniske resultater viser at produktet modvirker ophobning af talg på hudens overflade med op til 78 % i 8 timer. Dette produkt bør anvendes som trin 3 i Murads 3-trins hudplejesystem. Oil-Control Mattifier indeholder en masse effektive ingredienser som, Octinoxate, Zincoxide, Ensulizole, Oil-Control Complex, Ekstrakt af pilebak og Argan-ekstrakt. Blemish Control fjerner akne og urenheder ved hjælp af The Science of Cellular Water. Produktet hjælper mod urenheder, forstørrede eller tilstoppede porer, samt overskydende talg og blank hud.

Anvendelse:

  • Bruges på afrenset hud
  • Påføres ansigt og hals om morgenen
Find mere fra dette mærke:
Loading...