Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 12%

Murad Blemish Control 30-Day Starter Kit

2 bedømmelser
249,00 kr
219,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-3 dage
Beskrivelse

Murad Blemish Control Starter Kit er et fantastisk hudplejesystem der fjerner akne og urenheder ved hjælp af The Science of Cellular Water. Denne serie går også ind og bekæmper forstørrede, tilstoppede porer, samt fjerner urenheder, overskydende talg og ikke mindst blank hud. Dette kit er et 3-trins hudplejesystem og indeholder fire forskellige plejeprodukter, Murad Clarifying Clanser 45 ml, Murad Blemish Clearing Solution 24 ml, Murad Blemish Spot Treatment 7,5 ml og Murad Oil-Control Mattifier SPF 15 - 18 ml. Man skal starte med nr. 1 først og derefter nr. 2 og nr. 3.

1:  Murad Clarifying Clanser 45 ml

Dette er en dybderensende vaskegelé med maksimal virkning, der hjælper med at holde huden super ren og klar. På under 1 minut fjerner den lynhurtig de irriterede overfladebakterier. Dette effektive renseprodukt bekæmper urenheder og akne bedre end noget anden. 

  • Massér nænsomt på en fugtig hud
  • Skyl efter med varmt vand
  • Dup huden tør med et håndklæde

2: Murad Blemish Spot Treatment 7,5 ml

Et hurtigtvirkenede spotprodukt, som minimerer akne og som hjælper med at hele huden. Produktet bruges som trin 2, og kan påføres flere gange i løbet af dagen.

  • Påføres de angrebne områder efter afrens

2:  Murad Blemish Clearing Solution 24 ml

Denne formel bekæmper lynhurtig urenheder og ikke mindst alle former for udbrud. Derfor er den specielt velegnet til personer med hudproblmer eller til unge med en fedtet og uren hud. Den indeholder naturlige vitaminer, der beroliger huden.

  • Massér et jævnt lag på ansigt og hals, efter rens

3: Murad Oil-Control Mattifier SPF 15 18 ml

Er den perfekte problemløser til fedtet hud, som kontrollerer talgproduktionen hele dagen. Den beskytter også huden mod de skadelige UV-Stråler, da den har faktor 15 i sig. Den giver øjeblikkeligt en smuk og mat hud og Kliniske resultater viser at produktet modvirker ophobning af talg på hudens overflade med op til 78 % i 8 timer.

  • Massér et jævnt lag på ansigt og hals, efter rens og toning
Find mere fra dette mærke:
Loading...