Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 22%

Maybelline Lash Sensational Xmas (Limited Edition)

114,00 kr
88,92 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Maybelline Lash Sensational Xmas er en lækker gaveæske, som både indeholder en mascara samt eyeliner. Med denne sampak får du alt hvad du behøver, for at skabe smukke og intense øjne. Mascaren efterlader vipperne med maksimal volumen, samtidig med at øjet synes mere åbent og vipperne tættere ved brug af den flydende eyeliner. Med disse to produkter er det muligt at skabe et klassisk look og egner sig derfor perfekt op til julens mange fester. Forkæl dig selv, eller glæd en du holder af med denne skønne gaveæske fra Maybelline.

Værdi: 194 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Maybelline Lash Sensational Mascara 9,4 ml - Black
  • 1 stk. Maybelline Hyper Precise Allday Eyeliner - Black

Maybelline Lash Sensational Mascara er en volumengivende mascara, der fanger alle vipper og skaber en flot vifteeffekt. Mascaraen har en intens sort farve og den kan nemt vaskes af med vand og sæbe eller make-up fjerner. Lash Sensational Mascara Black har en patenteret, blød og kurvet børste, der uden problemer kan påføres på vipperne lag for lag.

Maybelline Hyper Precise Allday Eyeliner er en genial flydende eyeliner. Den gør det let at ramme øjnene smukt ind og er det perfekte redskab til at lave det moderne cat-eye look med en winged eyeliner. Formlen er ultra pigmenteret, hvilket giver en intens sort farve. Ved at påføre lineren over øverste vippekant, opnår man at øjet synes mere åbent og vippekanten tættere.

Find mere fra dette mærke:

Loading...