Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 14%
Gratis fragt!

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EDT Gift Set (Limited Edition)

595,00 kr
511,70 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EDT er en fantastisk gaveæske til den sjove, friske og flirtende kvinde! Det er en finurlig fortolkning af den originale Daisy duft. Denne Eau de Toilette er mere frugtagtig, mere boblende, mere sjov.

Værdi 900 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Marc Jacob Daisy Eau So Fresh EDT 75 ml
  • 1 stk. Marc Jacob Daisy Eau So Fresh Body Lotion 75 ml
  • 1 stk. Marc Jacob Daisy So Fresh Shower Gel 75 ml

Marc Jacob Daisy Eau So Fresh EDT er en finurlig fortolkning af den originale Daisy duft. Denne Eau de Toilette er mere frugtagtig, mere boblende, mere sjov! Åbn flasken, og du vil blive transporteret til et felt af solskin, som udstråler en flirtende duft af blomster og en munter sødme fra dejlige frugter i topnoterne, herunder grapefrugt, hindbær, pære og et strejf af grønne noter. I hjertenoterne findes der blomstrede noter af jasmin, rose, violet blomst, beroligende litchi samt æbleblomst. Dens lette, træagtige bundnote med blomme gennemsyrer et subtilt, men skarpt glimt af moskus for et uventet twist.

Marc Jacob Daisy Eau So Fresh Body Lotion er en lækker body lotion, med samme lækre duft som parfumen. Body lotionen vil holde din hud fugtet samt efterlade den lækker bød og duftende.

Marc Jacob Daisy So Fresh Shower Gel er en lækker shower gel til kroppen med samme luksuriøse duft, der vil give dig en fantastisk oplevelse i badet.

Find mere fra dette mærke:
Loading...