Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 22%
Gratis fragt!

Marc Jacobs Daisy Dream EDT Gift Set (Limited Edition)

585,00 kr
456,30 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Marc Jacobs Daisy Dream EDT er det perfekte sæt til kvinden, der tør drømme. Den lette og luftige duft er både blomstret og frugtagtig. Duften fascinerer straks fra de delikate topnoter af brombær, frisk grapefrugt og saftig pære. I hjertet findes der duftnoter af rig og feminin jasmin, sødmefuld litchi samt blåregn.

Værdi 835 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Marc Jacobs Daisy Dream EDT 50 ml
  • 1 stk. Marc Jacobs Daisy Dream Body Lotion 75 ml
  • 1 stk Marc Jacobs Daisy Dream Shower Gel 75 ml

Marc Jacobs Daisy Dream EDT er til pigen, der tør drømme. Den lette og luftige duft er både blomstret og frugtagtig. Duften fascinerer straks fra de delikate topnoter af brombær, frisk grapefrugt og saftig pære. I hjertet findes der duftnoter af rig og feminin jasmin, sødmefuld litchi samt blåregn. En drømmeagtig bundnote af hvidt træ, varmende moskus og kokosnøddevand gør duften til en sikker vinder.

Marc Jacobs Daisy Dream Body Lotion er en lækker body lotion med samme lækre duft som parfumen. Med denne body lotion vil du være sikret en lækker blød og gennemfugtet hud, der dufter fantastisk.

Marc Jacobs Daisy Dream Shower Gel er en lækker shower gel til kroppen. Ved brug af denne shower gel vil du få en yders luksuriøs oplevelse i badet.

Find mere fra dette mærke:

Loading...