Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

50% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER! KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 11%

Makeup Revolution HD Pro Brows Gift Set (Limited Edition)

179,00 kr
159,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Makeup Revolution HD Pro Brows Gift Set er et ultimative bryn sæt, der gør det let at definere dine bryn præcis som ønsket. Med dette kit har du mulighed for at forme og designe dine bryn i forskellige former og nuancer, så dit look altid står knivskarpt. Forkæl dig selv eller en du holder af med dette skønne sæt, der på rekord tid gør dig til din helt egen professionelle makeup artist.

Sættet indeholder:

  • 1 stk Makeup Revolution HD Pro Brows Palette
  • 1 stk Makeup Revolution Pro HD Flat Brow Brush
  • 1 stk Makeup Revolution Pro HD Angled Brow Brush
  • 1 stk Makeup Revolution Prime & Enhance Stick 3 gr.

Makeup Revolution HD Pro Brows Palette: Denne lækre palette indeholder 4 stk Brow Powder, 2 stk Eyebrow Tint, 1 stk Brow Enhancing Wax, 1 stk Highlighter Powder, 1 stk Brow Sealing Wax og 1 stk Strobe Balm. Tilsammen udgør det en helt særlig palette, der gør det utrolig nemt at style, forme og designe dine bryn lige som du ønsker det. I denne palette er der samlet alt hvad du skal bruge for at opnå en perfekt og fejlfri finish hver gang.

Makeup Revolution Pro HD Flat Brow Brush: er en lækker børste, der er særlig velegnet til at påføre farven på brynene, så de de på kort tid kommer til at fremstå kraftigere og fyldigere.

Makeup Revolution Pro HD Angled Brow Brush: er en skrå og tynd pensel, som giver en meget præcis påføring. Børsten er perfekt til at definere bryn med. Den skrå form betyder, at det er nemt at se hvor stregen påføres, og derved kan man lave en helt skarp og præcis linie. Børsten kan desuden og anvendes til at skabe den perfekte eyeliner.

Makeup Revolution Prime & Enhance Stick: er en skøn dobbeltsidet stick, der giver brynene et smukt løft, samtidig med at den ene side er beriget med en smuk highligter effekt. På denne måde har du rig mulighed for at holde dine bryn i den ønskede form, samt fremhæve lige præcis de vinkler af brynene du holder aller mest af.

Find mere fra dette mærke:
Loading...