Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Makeup til julens fester

Makeup til julens fester

Her har jeg lagt makeup til festlige lejligheder.

Jeg har bla. brugt øjenskygger fra mærket Bare Minerals, som var det makeup jeg lige havde herhjemme - men man kan også anvende makeup fra Youngblood, som har en stor og fantastisk makeup serie. Et billigere alternativ kunne være øjenskygger fra Max Factor, som også har en lækkert og stort udvalg.

Find Youngblood her: Youngblood

Find Max Factor her: Max Factor

Dr. Hauschka Eyeliner Black

Dr. Hauschka Eyeliner er en flydende eyeliner, som giver en super smuk og holdbar farve. Den plejer og beroliger huden omkring øjnene, da den indeholder rosenvoks og sort te.

Denne eyeliner giver en nem og præcis påføring, da den har en meget fin pensel. Med Dr. Hauschka Eyeliner får du et fejlfrit og smukt resultat - som holder hele dagen og natten igennem.

Læs mere om Dr. Hauschka Eyeliner Black her

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Sexy Blacks Sort

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Sexy Blacks Sort er en fantastisk mascara, der giver smukke og uimodståelige vipper. Den holder i lang tid og så klumper eller drysser den ikke. Den har samtidig en utrolig lækker cremet konsistens, og vigtigste af alt er, at den er nem og hurtig at påføre.

Designet er meget eksklusivt, og så giver denne mascara bare nogle fyldige og flotte vipper.

Vil du vide mere om Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Sexy Blacks Sort, så klik her!

Max Factor Colour Elixir Lipstick

Her får man en super skøn læbestift, som både fugter og plejer. Denne læbestift er beriget med nærende antioxidanter og vitamin E, som giver tørre læber, et smukt og uimodståeligt look, samtidig med at den holder dine læber bløde. Max Factor Colour Elixir Lipstick kommer i mange skønne og fantastiske farver.

Men til dette festlige makeup look har jeg valgt farven Scarlet Ghost.

Læs mere om Max Factor Colour Elixir Lipstick her!

Follow
Cecilia Demant

Mit navn er Cecilia jeg er 20 år, og I kender mig måske fra NiceHairs Youtube-kanal, hvor jeg laver videoer. Jeg står bag min egen kanal Nordic Beauty Secrets på Youtube, hvor jeg taler om all things beauty. Jeg vil i fremtiden skrive indlæg og artikler til Magazine. Som skønhedsblogger holder jeg altid øje med nye lanceringer eller tilføjelser til webshops, og klikker jævnligt forbi NiceHairs nyheds-fane.

Loading...