Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Undgå flyvsk hår

Vinteren er her, og den kommer til at vare en god stund endnu. Det betyder også endnu et par måneder med fladt elektrisk hår, som er umuligt at holde styr på.

Undgå flyvsk hår

Håret har absolut ikke godt af at blive pakket ind i huer, halstørklæder og cykelhjelme - eller blive udsat for den iskolde og tørre vinterluft. Dette gør, at der let opstår statisk elektricitet - som absolut ikke er en god ting, hvis du ligesom jeg, elsker en god hårdag. Heldigvis findes der masser af hårprodukter, som kan redde din dag.

Giv håret fugtighed

Undgå flyvsk hår

Først er det vigtigt at bruge en god shampoo og balsam, når du vasker håret - hvis du vil undgå elektrisk hår. Og helst også en god hårkur, så det får masser af fugt og næring.

Efter hårvask skal du bruge Redken Frizz Dismiss Rebel Tame i håndklædetørt hår. OSB! Det skal ikke vaskes ud igen. Redken Frizz Dismiss Rebel Tame virker udglattende og plejende på kruset hår, og giver en god frizz kontrol. Samtidig beskytter den mod luftfugtighed og varmestyling.

Undgå flyvsk hår

Den er designet specielt til tykt og kraftigt hår, og jeg synes den fungerer super i mit hår. Lad håret lufttørre hvis muligt - da føntørring giver mere elektrisk hår.

3 stylingprodukter til at undgå elektrisk hår

Når håret er tørt findes der heldigvis nogle gode stylingprodukter, som hjælper med at bekæmpe flyvsk hår. Her er 3 gode bud, som kan redde din hårdag:

Kevin Murphy Smoothing Brush Bamboo

Undgå flyvsk hår

Børsten er fremstillet af 100% naturligt bæredygtigt bambus. Selve hårene på børsten er lavet af vildsvine-hår, sammen med ioniske børstehår. Dette gør at børsten beskytter de naturlige olier i håret - og forebygger statisk elektricitet.

Den var super. Min nye favoritbørste!

Mit hår blev utrolig glat og glansfuldt.

CHI Helmet Head

Undgå flyvsk hår

En god hårspray er vigtigt. Denne hårspray fra CHI beskytter mod vind og luftfugtighed - samt giver volume til håret. Du behøver ikke bruge så meget.

Tip: Spray lidt på børsten og før den igennem håret en enkelt gang.

CHI Finishing Pomade

Undgå flyvsk hår

Dette er en styling pomade som giver let hold og tilfører en naturlig glans til håret. Den er perfekt at bruge som et afsluttende produkt for at tæmme kruset og flyvsk hår.

Tip: Du kan nemt have den med på farten, hvis dit hår trænger til lidt kontrol i løbet af dagen.

Undgå flyvsk hår
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...