Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 30% PÅ CLINIQUE, ESTÉE LAUDER & HELENA RUBINSTEIN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Tørt, kruset eller krøllet hår? Fortvivl ej!

Kæmper du med kruset og uregerligt hår? Og går du samtidig ind for plantebaserede produkter? Din løsning hedder Aveda, og tro mig, du bliver glad for det!

Tørt, kruset eller krøllet hår? Fortvivl ej!

Mit eget mellemlange, halvkraftige og kruset hår har jeg efterhåndet taget en del kampe med. I forbindelse med min uddannelse som frisør, har jeg lært en masse produkter at kende, og jeg fandt ud af, hvad der virker til mit hår. Har du som mig kruset hår eller krøller, du ønsker at trække glat, er det godt at vælge en udglattende serie. Mit valg er faldet på det miljøbevidste brand Aveda, der, udover at have naturlige ingredienser og essentielle olier i, også er superlækre og luksuriøse produkter.

Tørt, kruset eller krøllet hår? Fortvivl ej!

Deres serie hedder Smooth Infusion, og jeg vil her fortælle om nogle af dem:

Aveda Smooth Infusion Shampoo

Shampooen er meget mild, og kan derfor anvendes dagligt. Den har en dejlig duft, der minder om aloe vera, eucalyptus og citrus, hvilket kan føles helt wellness-agtigt inde i badet. Mit hår bliver dejligt blødt af den, og det kruser knap så meget. Den er desuden både parabene- og sulfatfri, og så er den varmebeskyttende.

Aveda Smooth Infusion Style-Prep Smoother

Dette serum bruger jeg som en primer til håret, inden at jeg begynder at style. Dens formål er at beskytte mod luftfugtighed og frizz i helt op til 12 timer! Jeg har ofte problemer med, at selv om mit hår er glat fra morgenstunden af, begynder det at kruse i løbet af dagen. Dette serum forhindrer det, og giver samtidig lidt blødhed til håret. Derudover har den også varmebeskyttelse. Den fedter ikke på håret, så den kan også bruges til dig med fint hår. Efter serummet bruger jeg en udglattende creme ovenpå, for at give ekstra effekt.

Aveda Smooth Infusion Glossing Straightener

Tørt, kruset eller krøllet hår? Fortvivl ej!

Denne udglattende crème er nok den bedste, jeg hidtil har prøvet! Den har en lidt gele-agtig konsistens, og så giver den en fantastisk glans til håret. Den er varmebeskyttende, og så hjælper den med at trække krøller og krus ud af håret. Ved at lægge sig som en beskyttende hinde på håret, kan den undgå at håret kruser op senere på dagen. Det er dog vigtigt at du efterfølgende føntørrer håret, for at aktivere de udglattende egenskaber.

Psst!! Vil du kunne glatte dit hår endnu bedre ud? Og gider du ikke bruge så lang tid på føntørringen? Så vil jeg anbefale dig at prøve The Power Styler, der er 2 små keramiske plader med clips du sætter på dit fønnæb. De hjælper med at udglatte krus og så mindsker de tørretiden på grund af deres design. Det tager lige et par gange at lære at føntørre håret effektivt med dem, men derefter er de geniale! Glat hår på ingen tid og uden glattejern.

Tørt, kruset eller krøllet hår? Fortvivl ej!

Se bare billedet, her er kun gjort brug af de ovenstående produkter samt Power Styleren og GHD’s pladebørste! Så glat plejer jeg ikke at kunne få mit hår uden glattejern.

Tørt, kruset eller krøllet hår? Fortvivl ej!

Jeg er blevet meget positivt overrasket over produkterne, og jeg vil helt sikkert anbefale dig at prøve dem, hvis du også kæmper med kruset eller let krøllet hår.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...