Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE HÅRPLEJE BRANDS VED KØB FOR MIN. 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tre fantastiske produkter mod cellulite

Det er hårdt at indrømme, at efter at have fået 4 børn på kun 6 år, er kroppen bare ikke den samme. Med tiden bliver elasticiteten i huden svækket og nogle steder ser måske ikke så fine og glatte ud, som de gjorde en gang. Nogle kvinder får lidt eller meget cellulite og strækmærker, mens andre intet får. Jeg har heldigvis ingen synlige ændringer fået, men det betyder ikke, at min krop ikke trænger til en kærlig hånd en gang imellem.

Man kan selv gøre en del for at hjælpe sin krop i den rigtige retning. Spise sundt, drikke rigelige mængder væske, motionere osv osv. De råd kender vi alt for godt. Vigtigst af alt er, at gøre det i et tempo der passer ens krop og hverdag. Udover livsstilsændringer, kan man bruge produkter, der fremmer hudens naturlige skønhed, mindsker cellulite og ujævnheder og reducerer strækmærker.

Jeg har for nyligt fået mit 4. barn. Jeg ammer en hel del samtidig med, at jeg meget stille og roligt prøver at hjælpe min krop i den rigtige retning igen. Jeg har nu derfor i flere uger prøvet 3 produkter, med forsigtighed (da jeg ammer), der skulle øge min blodcirkulation i huden, mindske cellulite, fjerne eller mindske eventuelle strækmærker eller ujævnheder samtidig med, at de fremmer hudens glød.

3 produkter der bl.a. øger blodcirkulationen

Tre fantastiske produkter mod cellulite

Det danske luksus mærke Karmameju har en af de bedste bodyscrubs på markedet, efter min mening og erfaring. MORE Salt Body Scrub 03 er helt fri for parabener, parfume, sulfater og farvestoffer. Den indeholder rigtigt havsalt fra Himalaya og olier der plejer huden. Jeg masserer den i cirkulære bevægelser, især omkring mine problemområder, da den modvirker cellulite, og da den som scrub også øger blodcirkuleringen i de områder. Har aldrig oplevet så frisk blød hud, og så dufter den så dejligt af citrus.

Tre fantastiske produkter mod cellulite

Udover en helt fantastisk scrub, har Karmameju, som en af de meget få, lavet en kropsbørste til tørbørstning af huden. Karmameju RECHARGE Ionic Body Brus er lavet af hestehår og ultra tynde kobber tråde.

Tre fantastiske produkter mod cellulite

Den er helt fantastisk at bruge inden et bad. Her taler man virkeligt om blodcirkulation, der vil noget og om at modvirke og endda fjerne cellulite. Jeg har brugt den med forsigtighed, da jeg ammer. Sådan en effektiv tørbørstning kan og vil nemlig frigive en masse affaldsstoffer i kroppen. Derfor er det også vigtigt at drikke godt med væske, når man bruger den. Men ammer man, så det bedst at bruge den få gange og med forsigtighed. Jeg børster min krop således, at jeg bruger mit hjerte som punkt. Alle strøg går nede eller oppe fra og mod hjertet. Dvs du børster for eksempel benene nedefra og op. Armene fra hænderne og op osv.

Vigtigt med dybdegående pleje

Tre fantastiske produkter mod cellulite

Efter tørbørstning eller scrub og bad er det rigtig godt at bruge en dybdegående pleje. Hvis man, som jeg, ønsker at prøve et produkt, der forbedrer hudens kvalitet og fremtoning, skal man prøve Murad Bodycare Firm and Tone Serum Den lover ret meget hvad angår cellulite og strækmærker. Og ja efter længere tids brug bemærker man da, at huden er blevet pænere og mere fast. Den er god på de udsatte område. Den skal på morgen og aften dagligt, hvis man skal se forandring. For at opnå et sindssygt resultat, skal man motionere. Det hjælper med at komme hurtigere af med cellulite.

MEN tålmodighed og kontinuerlig smøring af områderne, skal der altså til for at opnå synligt forbedring. Det skal siges, at jeg ikke tror, at man finder en mere effektiv serum, hvis man ønsker at hjemmebehandle sine udsatte områder. Jeg har kunnet mærke serumet arbejde på min hud bogstaveligt talt i form af mild prikken og rødmen. Men det skulle være helt normalt og fredeligt!

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Relaterede produkter

Loading...