Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Strobing – den nyeste og hotteste makeup teknik

Strobing – den nyeste og hotteste makeup teknik

Lige nu er "strobing" den sidste nye trend på alle markeder indenfor makeup. Strobing betyder, at du fremhæver udvalgte områder i dit ansigt med lyse perlemorsagtige makeup-produkter. De lyse farver fremhæver, hvorimod de mørke farver, som bliver brugt til contouring og har været trend de sidste par år, trækker tilbage og markant markerer områder i ansigtet.

Strobing skal fremhæve den rigtige ”glød” og ”udstråling” i dit ansigt, og for at få det helt perfekte look skal du altid starte med at lave det helt rigtige underlag, dvs. anvende en fugtighedslotion. Er din hud for tør, vil makeuppen skalle af eller lægge sig i klumper. Efter ansigtsplejen påfører du den helt rigtige foundation, der passer perfekt til din hudfarve.
Der findes rigtig mange forskellige strobing produkter, du kan finde dem i form af pudder, creme eller sticks. Anvender du en pudder skal den lægges ovenpå en pudderbase, for at du kan blende den perfekt sammen. Anvender du en stick eller creme skal den lægges ovenpå en lidt cremet foundation base, for at det bliver tonet ordentligt sammen.

Nu er du klar til at lave strobing:

  1. Påfør den lyse farve på næseryggen
  2. Påfør den lyse farve over og under læberne
  3. Påfør den lyse farve henover kindbenene
  4. Påfør den lyse farve i panden
  5. Påfør den lyse farve over og under dine øjenbryn
  6. Påfør gerne på øjenlåg og husk helt ind i øjenkrogen

Så skal der blendes sammen, du skal tone farverne rigtig godt ud med en tør makeup pensel eller dine fingre. Nu laver du resten af din makeup, øjenskygge, eyeliner, mascara, læber osv. Slut evt. af med en ekstra lys highlighter de steder du ønsker ekstra udstråling og glød.

Husk altid at fixere din makeup, så den holder hele dagen, og tilfører ekstra fugt og pleje så du får det helt perfekte look.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...