Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 27% RABAT PÅ MERAKI & KÉRASTASE! | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Stort voluminøst hår

Stort voluminøst hår

For nogle måneder siden fik jeg et tip fra min søster om, at det var meget IN i tiden med glat og flat hår. Det synes jeg lød som en utrolig dårlig trend at følge, for jeg ELSKER masser af volumen i håret - jo større jo bedre, selvfølgelig til en vis grad, for jeg vil heller ikke ende som Eli Hagen :-) Som I nok har gættet, så er jeg udstyret med et tykt og kraftigt hår og trods det faktum, så elsker jeg stadig at give det lidt ekstra volumen.

Jeg har i lang tid haft TIGI som et af mine favorit brands, de har rimelige priser, er drøje i brug og kvaliteten er god. Som en ekstra bonus er jeg også vild med de farverige designs, som frisker op på hylderne i badeværelset. Jeg har testet 2 produkter, som jeg aldrig har prøvet før, nemlig TIGI Bed Head Motor Mouth og TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo.

Stort voluminøst hår

Begge to er designed til at skulle give masser af fylde og volumen og jeg synes bestemt de lever op til den målsætning! Håret holder sig voluminøst og luftigt hele dagen.

Dufter af 90'ernes tyggegummi

Stort voluminøst hår

Motor Mouth, som i øvrigt dufter skønt af BUGG med banansmag (for dem af jer som husker 90'ernes tyggegummi, der var et hit i Norge- i Danmark kan I sammenligne det lidt med Bubblicious' Jenka, Shake og Funny og så tænke jer til en bananduft:-) er en volumegivende creme, som skal påføres i håndklædetørt hår. Herefter føntørrer du håret - helst med hovedet nedad, da det giver mest volumen.

Stort voluminøst hår

Du kan selvfølgelig også anvende en rundbørste, men det tager vældig lang tid, så det er ikke noget, jeg har tålmodighed til at gøre. Motor Mouth skulle også indeholde en smule UV glans, som lyser håret op de steder, der er påført creme. Det lyder fantastisk sjovt og jeg vil huske at tjekke effekten, næste gang jeg er et sted med UV lamper.

TIGI tørshampoo

Stort voluminøst hår

Tørshampoo er for mig blevet et produkt, som jeg er ret afhængig af! Jeg har ingen idé om, hvad jeg gjorde, før det kom på markedet. Det er langt fra alle tørshampoo'er der er lige gode, men TIGI's Oh Bee Hive, synes jeg er super god. Jeg bruger tørshampoo i rent hår for at få volumen og i beskidt hår for at fjerne fedt og olie. Som bonus oveni giver den et matteret, voluminøst hår, som dufter rigtig godt.

Stort voluminøst hår

Jeg finder det altid lidt mere morsomt at bruge hårprodukter, som har en svag duft af slik og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal bruge disse produkter i mit hår.

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...