Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Sommeropsætning med flet

Denne opsætning er især god til dig med et kraftigere hår, men kan bruges af alle med lidt længde på håret.

Sådan gør jeg:

  • Start med at lave tre hestehaler. Jeg bruger stort set altid ghd's Narrow Dressing Brush, når jeg sætter hår. Den er både god til at opdele håret med og til at renfrisere. Det er pga. de tre hestehaler, at netop denne opsætning er god til dig med kraftigere hår, da opsætningen vil blive holdt på plads, og ikke løsner sig i løbet af dagen. Du kan enten sætte dem lavt, som jeg har gjort, eller forskudt af hinanden. Brug gerne nogle gennemsigtige elastikker. Jeg har brugt Blax elastikkerne.
  • Buk den første fletning om mod øret og sæt fast med hårnåle, så der kommer en pæn rund start på opsætningen.
  • Nu er det bare at være kreativ, løsne fletningerne mere og sætte fast med nåle. Jeg hiver meget i fletningerne undervejs for at få det til at sidde, som jeg vil have det.
  • Det er meget nemmere, hvis du har et ekstra spejl, så du kan se, hvad der sker i nakken.
  • Husk at rulle hver spids af fletningerne ind i opsætningen og sæt fast med nåle, så de ikke ses eller stikker ud.
  • Jeg har afsluttet med Milk Shakes Life Styling Open Air Hairspray Soft. Den er super nem at arbejde med, og lægger let alle små hår ned.
Follow

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...