Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Slut med dårlige hårdage!

Slut med dårlige hårdage!

Vi kan vist alle skrive under på, at en dårlig hårdag ikke lige er det man har brug for. Om morgenen hvor arbejdsdagen kalder, har man brug for en let OG hurtig løsning. Den kommer her, step for step!

Slut med dårlige hårdage!

Step 1: Børst håret igennem. Her bruger jeg denne lækre Wet Brush fra HH Simonsen, som er fremstillet af hår fra japanske vildsvin, som gør håret ekstra glansfuldt.

Slut med dårlige hårdage!

Step 2: Kom noget tørshampoo i håret. Her bruger jeg Clean & Classic tørshampooen fra Batiste, den fungerer super godt, og gør en kæmpe forskel! Her er det vigtigt at huske at massere det godt ind i håret, for bedste resultat.

Slut med dårlige hårdage!

Step 3: Kom en klat defining creme i spidserne. Her bruger jeg denne skønne Killer.Curls leave-in creme fra Kevin Murphy, den gør virkelig en forskel og dufter såå godt. Den definerer krøllerne og tilføjer glans og pleje. Udover det, så indeholder den vitaminer og er parabenefri. Hvis man vil have store og fyldige krøller, er det en god ide at vende hovedet nedad og massere cremen godt ind.

Slut med dårlige hårdage!

Det færdige resultat. Bum bum så var der lige friskt (næsten nyvasket) og smukt hår, klar til dagen. Det tager ikke mere end 2-3 min.

Slut med dårlige hårdage!
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Loading...