Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Slut med dårlige hårdage!

Slut med dårlige hårdage!

Vi kan vist alle skrive under på, at en dårlig hårdag ikke lige er det man har brug for. Om morgenen hvor arbejdsdagen kalder, har man brug for en let OG hurtig løsning. Den kommer her, step for step!

Slut med dårlige hårdage!

Step 1: Børst håret igennem. Her bruger jeg denne lækre Wet Brush fra HH Simonsen, som er fremstillet af hår fra japanske vildsvin, som gør håret ekstra glansfuldt.

Slut med dårlige hårdage!

Step 2: Kom noget tørshampoo i håret. Her bruger jeg Clean & Classic tørshampooen fra Batiste, den fungerer super godt, og gør en kæmpe forskel! Her er det vigtigt at huske at massere det godt ind i håret, for bedste resultat.

Slut med dårlige hårdage!

Step 3: Kom en klat defining creme i spidserne. Her bruger jeg denne skønne Killer.Curls leave-in creme fra Kevin Murphy, den gør virkelig en forskel og dufter såå godt. Den definerer krøllerne og tilføjer glans og pleje. Udover det, så indeholder den vitaminer og er parabenefri. Hvis man vil have store og fyldige krøller, er det en god ide at vende hovedet nedad og massere cremen godt ind.

Slut med dårlige hårdage!

Det færdige resultat. Bum bum så var der lige friskt (næsten nyvasket) og smukt hår, klar til dagen. Det tager ikke mere end 2-3 min.

Slut med dårlige hårdage!
Follow
Rikke Mulbjerg

Jeg hedder Rikke og er 18 år gammel. Jeg har altid interesseret mig for mode og har en stor kærlighed til makeup. Jeg har derfor besluttet mig for at starte min egen blog op: http://nouw.com/rikkemulbjerg - for at kunne dele mine personlige erfaringer. Samtidig blogger jeg her på NiceHair og jeg håber I har lyst til at følge med.

Relaterede produkter

Loading...