Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINDST 20% PÅ HUDPLEJE | 25% PÅ ECOOKING

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Slut med dårlige hårdage!

Slut med dårlige hårdage!

Vi kan vist alle skrive under på, at en dårlig hårdag ikke lige er det man har brug for. Om morgenen hvor arbejdsdagen kalder, har man brug for en let OG hurtig løsning. Den kommer her, step for step!

Slut med dårlige hårdage!

Step 1: Børst håret igennem. Her bruger jeg denne lækre Wet Brush fra HH Simonsen, som er fremstillet af hår fra japanske vildsvin, som gør håret ekstra glansfuldt.

Slut med dårlige hårdage!

Step 2: Kom noget tørshampoo i håret. Her bruger jeg Clean & Classic tørshampooen fra Batiste, den fungerer super godt, og gør en kæmpe forskel! Her er det vigtigt at huske at massere det godt ind i håret, for bedste resultat.

Slut med dårlige hårdage!

Step 3: Kom en klat defining creme i spidserne. Her bruger jeg denne skønne Killer.Curls leave-in creme fra Kevin Murphy, den gør virkelig en forskel og dufter såå godt. Den definerer krøllerne og tilføjer glans og pleje. Udover det, så indeholder den vitaminer og er parabenefri. Hvis man vil have store og fyldige krøller, er det en god ide at vende hovedet nedad og massere cremen godt ind.

Slut med dårlige hårdage!

Det færdige resultat. Bum bum så var der lige friskt (næsten nyvasket) og smukt hår, klar til dagen. Det tager ikke mere end 2-3 min.

Slut med dårlige hårdage!
Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Loading...