Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

27% PÅ MERAKI & KÉRASTASE | 3 FOR 2 PÅ 3 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Skjul hårtabet!

At hårets tykkelse svinder med årene, er noget som rammer både kvinder og mænd. For mange er det er stort problem, og det er noget man bliver mindet om hver gang man kigger sig i spejlet.

Heldigvis er der en smart og enkel løsning på problemet! Toppik er et produkt, som består af små hårfibre, som ved hjælp af statisk ladning binder sig fast på hårstråene og dermed gør dem op til fire gange tykkere. KAN OGSÅ BRUGES TIL KVINDER

Her har vi vist produktet i en mands hår, men det vil i bund og grund have samme effekt hos kvinder!

Toppik er lavet af organisk keratin protein - altså det samme som dit hår, dette betyder at det er helt ufarligt, og dit hår på ingen måde tager skade ved brug.

Nemt og hurtigt at fordele

Toppik må kun påføres i tørt hår. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig at dit hår er 100% tørt når du anvender produktet efter at have været i bad.

Skru blot låget af beholderen og fjern den tynde folie, så er Toppik klar til brug.

Hold beholderen omkring 10 centimeter over området, hvor du ønsker at dække hårbunden, og ryst forsigtigt beholderen så fibrene drysser ud.

Skjul hårtabet!

Hvis du har svært ved at se området der har brug for hjælp, kan du ofte bruge din frie hånd til at navigere med. Hvis Toppik skal påføres omkring hårgrænsen, kan den frie hånd bruges til at beskytte øjnene med, dette gøres for at fange de fibre, der eventuelt ikke sætter sig fast i håret.

Når den ønskede tykkelse er nået, kan du fortsætte din normale rutine og sætte håret som du ønsker.

For at opnå den optimale holdbarhed vil jeg anbefale at købe Toppik Fiberhold Spray som sprayes i håret, i en afstand af 15-20 centimeter. Toppik Fiberhold Spray anvendes efter påføring af Toppik Hair Building Fibers

Skjul hårtabet!

Hvis du ønsker endnu nemmere og effektiv fordeling af hårfibrene kan du anskaffe dig Toppik Spray Applikator. Dette redskab gør det nemmere at fordele fibrene og samtidig hjælper det pulveret til at trænge dybere ind i håret. Montér blot applikatoren ved at fjerne den øverste del af selve beholderen og som vist på billedet herunder, skruer du Spray Applikatoren fast, og trykker på pumpen for påføring.

Skjul hårtabet!

Toppik findes ligeledes i ni forskellige farver - se mulighederne her:

Super effektivt produkt, der giver øjeblikkeligt synlige resultater og endnu en bonus er at det ikke koster en bondegård!

Gør noget ved dit hårtab i dag!

Follow
Louise Pedersen

Hej, Jeg har den 4 årig frisøruddannelse og arbejder som frisør/butikschef hos NiceBeauty - som er en lækker skønhedssalon i hjertet af Esbjerg. Mine store passion er hår og jeg følger med i de nyeste trends indenfor hår- og hårprodukter, hvilket mine blogindlæg her på Magazine også kommer til at bære præg af.

Relaterede produkter

Toppik FiberHold Spray 118 ml
95,00 kr
89,00 kr
Toppik Spray Applicator
249,00 kr
229,00 kr
Loading...