Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sig farvel til hård hud

Sig farvel til hård hud og til din gamle fodfil. Læs her hvordan.

Sig farvel til hård hud

Jeg har prøvet den elektriske fodfil fra Scholl. Med den kan man virkelig nemt komme af med tør og hård hud på fødderne.

Det bedste ved Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals er, at den er elektrisk. Det giver for det første en mere effektiv behandling end den klassiske fodfil, da den roterer meget hurtigere, end hvad man selv kan gøre, og samtidig undgår man at blive træt i armen.

For det andet er denne fodfil så nem at bruge! Den har et godt greb, og et rullehoved med selve fodfilen på.

2 fordele ved fodfilen:

  • Den er elektrisk
  • Nem at bruge

Jeg har brugt den, efter jeg har været i bad, så huden har været blødgjort i det varme vand. Dog skal filen altid bruges på helt tør hud. Det tager kun et par minutter at fjerne al hård hud, og man skal ikke være bange for, at den er for voldsom at bruge. Den er meget mild mod huden, og efterlader den dejlig blød.

Sig farvel til hård hud

Efter jeg har filet, skyllede jeg mine fødder, og hoppede i de lækre fodmasker fra Miqura. Det er en to-lags maske formet som strømper, så man kan sagtens gå rundt med dem, imens de virker. De giver rigtig meget fugt til fødderne, og hvis man er meget plaget af hævede fødder, vil den også lindre dette.

Nu er det næsten ærgerligt, at det ikke er vejr til at hoppe i sandalerne, for man får virkelig babybløde fødder..

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...