Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% VED KØB FOR MIN. 119KR. PÅ 14 EKSKLUSIVE MÆRKER (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Sådan vandt jeg mit hår tilbage efter graviditeten!

Sådan vandt jeg mit hår tilbage efter graviditeten!

Under og efter en graviditet sker der rigtig mange forandringer med kroppen og desværre for mit vedkommende også for mit hår. Nogle oplever at de kan få mere fyldigt hår eller opdager krøller, som de aldrig har haft før - men desværre oplever de fleste at miste en masse hår.

Specielt efter jeg stoppede med at amme, kunne jeg hive store totter hår af efter et bad, Jeg har i forvejen ikke særligt kraftigt hår, så til sidst var mit hår bare tyndt og slasket at se på. Pga der sker så store forandringer, synes jeg det er vigtigt at investere i nogle gode produkter, som kan give den rette genopbygning som skal til. Dog vil jeg sige, at inden man starter med at investere i nogle gode hårprodukter, så får man det bedste resultat, hvis man sørger for en god hårklipning, så alle de tynde og slaskede spidser kommer væk.

Jeg blev anbefalet disse 3 produkter fra Kérastase, som jeg har prøvet i en længere periode, for at se om det kunne give en forandring i mit efterhånden tynde og slaskede hår.

Kérastase Initialiste Advanced Scalp And Hair Concentrate

Sådan vandt jeg mit hår tilbage efter graviditeten!

Jeg må nok indrømme, at jeg var en smule skeptisk over Kérastase Initialiste Advanced Scalp og hvordan en lille “pipette” ville kunne give fyldigere hår.

men jeg er virkelig blevet overrasket over dette lille vidunder.

Jeg tilføjer 2 pipetter i håndklædetørt hår tæt på hovedbunden og masserer det godt ud, hvorefter jeg føntørrer håret, og den giver virkelig fylde på en naturlig måde.

OBS: Produktet skal ikke skylles ud af håret .

Jeg har fuldstændig forelsket mig i denne pipette og grunden til det er, at den hverken stivner eller fedter håret, som mange andre produkter kan gøre tæt på hovedbunden.

Den er helt igennem fantastisk og kan kun varmt anbefales til alle, der ønsker fylde i håret.

Den giver virkelig mit hår et løft på den naturlige måde.

Læs mere om Kérastase Initialiste Advanced Scalp And Hair Concentrate her!

Kérastase Specifique Bain Stimuliste GL Shampoo

Sådan vandt jeg mit hår tilbage efter graviditeten!

Denne shampoo har hjulpet mig med at give mit tynde hår energien tilbage og skabe lidt mere fylde. Jeg er vild med duften af friskhed, som shampooen har, samt at man bestemt ikke behøves at bruge meget af den til hver vask.

Jeg sørger for at massere den godt ind i håret og i hovedbunden, da den er med til at genopbygge både håret men også hovedbunden.

Efter jeg har skiftet over til Kérastase, kan jeg gå helt hen til 4. dagen, før jeg vasker mit hår - hvilket jo er sundt for håret, at det ikke bliver vasket for ofte.

Så til os med tyndt hår, kan jeg kun varmt anbefale denne shampoo.

Læs mere om Kérastase Specifique Bain Stimuliste GL Shampoo her!

Kérastase Chronologiste Essential Revitalizing Balm

Sådan vandt jeg mit hår tilbage efter graviditeten!

Hårkuren har jeg valgt at bruge hver anden gang - da jeg egentlig synes, at shampooen i sig selv gør et fantastisk arbejde for at genopbygge mit hår.

Men hår har brug for ekstra pleje af og til - og det giver denne kur.

Og den gør det helt suverænt.

Jeg lader den sidde i 5-10 minutter, og imens giver jeg som regel mit ansigt en grundig facial scrub for at give kuren god tid til at trænge godt ind i håret og samtidig pleje mit ansigt. Herefter sørger jeg for at skylle kuren grundigt ud af håret igen.

OBS: Husk at sørge for at alt kommer ud, ellers kan det efterlade håret fedtet.

Men Kerastase Chronologiste Essential Revitalizing Balm efterlader mit hår helt perfekt blødt og dejligt glinsende, specielt i den her vintertid, hvor ens hår virkelig trænger til en god kur.

Læs mere om Kérastase Chronologiste Essential Revitalizing Balm her!

Mine erfaringer med Kérastase hårprodukter

Efter en god hårklipning, hvor jeg har fået klippet de slidte spidser af - og skiftet over til disse Kérastase produkter, synes jeg mit hår har fået liv igen.

Jeg er specielt glad for at disse hårprodukter går ind og plejer og styler mit hår på en naturlig måde. Det efterlader ikke stivhed eller en anelse af fedtet hår, som nogle produkter godt kan gå ind og gøre.

Follow
Line Maria Christensen

Jeg er uddannet indenfor modebranchen og arbejder hos Dixie som designer og deres kreative hoved, hvilket jeg har gjort de sidste 4 år. Jeg har en stor passion for alt det kreative og har en stor nysgerrighed for nytænkning. Jeg er tit på farten og derfor går jeg meget op i skønhedsprodukter, som passer til mig og min hverdag, samt er med til at gøre min hverdag nemmere men flottere ;)

Loading...