Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 2-5 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 25% PÅ HELE SHOPPEN | SE DAGENS VILDE TILBUD HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan renser du dine make-up børster!

Sådan renser du dine make-up børster!

Ligesom du også vasker dine brugte håndklæder, er det også vigtigt, at du vasker dine make-up børster jævnligt.

Grunden til at det er vigtigt at rense sine børster og pensler er, at der i børsterne gemmer sig en masse bakterier, produktrester, fedt fra huden og dødt hud. Dine børster kan holde i evigheder hvis du plejer dem på den rette måde!

Hvis du anvender børsterne/penslerne dagligt, er det mest optimalt at rengøre dine pensler én gang om ugen - på den måde holdes bakterievæksten nede. Hvis du kun bruger børsterne en gang imellem, kan du nøjes med hver 14. dag.

Du får her en guide til, hvordan du renser dine børster/pensler på bedst mulig vis:

OBS: Penslens skaft og limning som holder hårene på plads, skal gerne holdes fri for vand under vask. Vandet kan opløse limen og dermed ødelægge din pensel!

# 1
Husk altid at vaske dine børster, inden du tager dem i brug for første gang! Der kan være kemikalier- og farverester i børstens hår!

# 2
Tænd for vandet, som skal være lidt varmere end lunkent. Gør børstens hår vådt og sørg for at få fugtet godt igennem

# 3
Anvend en passende mængde shampoo, påfør det på børsten og massér godt ind i børstens hår. Undgå at bevæge børstens hår i cirkulære bevægelser når du masserer shampooen ind.

Sådan renser du dine make-up børster!

# 4
Skyl shampooen ud og sørg for at der ikke er flere shampoo rester i børsten. Hvis børsten stadig udskiller farve i vandet, gentages processen med shampooen, indtil vandet er klar og børsten er helt ren.

# 5
Den rene børste slynges, så vandet rystes af. Derefter tørres børsten i et rent håndklæde og lægges til tørre på håndklædet.

Sådan renser du dine make-up børster!

TIP:
Man kan efterhånden købe rensevæske til penslerne hos mange forskellige mærker og det er en udmærket løsning en gang imellem, men det kan ikke afløse vask med vand og shampoo!

Har du vasket dine pensler for nylig?

Har du ikke en make-up børste endnu? Så se evt. vores store udvalg af pensler og børster lige her!

Sådan renser du dine make-up børster!

Web-tv sådan renser jeg mine make-up pensler og børster

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...