Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan fjerner du glimmerneglelak!

Neglelak med glimmer er simpelthen så flot, men det kan også være rigtig bøvlet at få af igen. Personligt havde jeg det sådan førhen, at jeg ikke altid orkede at have neglelak med glimmer på, fordi jeg vidste, hvor bøvlet det var at fjerne igen. Men med denne metode er det let som en leg at fjerne glimmerneglelak ? Her er fremgangsmåden til, hvordan det super let kan gøres.

Det skal du bruge:

  • Vatrondeller
  • Stanniol
  • Neglelakfjerner.

Jeg bruger Cutex Strenghtening Nail Polish Remover, som jeg synes er effektiv, og så tørrer den ikke neglene ud. Og det er altså rigtig vigtigt, hvis man skifter neglelak ofte. Selv skifter jeg min neglelak 2-3 gange i ugen, så jeg har prøvet rigtig mange forskellige neglelakfjernere, men den her er en af de bedste.

Sådan gør du:

Put neglelakfjerner på midten af en vatrondel, læg den ovenpå din negl, og pak derefter neglen ind i stanniol. Sådan gør du med alle ti negle, og venter derefter i cirka 5 minutter. Når tiden er gået, gnubber du lige et par gange med vatrondellen på neglen, og vupti, så er der ikke mere neglelak på neglen. Det er da mega smart ikk?

Sådan fjerner du glimmerneglelak!

Jeg bruger selv den her fremgangsmåde hver gang, jeg skal fjerne neglelak med glimmer i, for hvis man gør det på traditionel vis, altså med en vatrondel med neglelakfjerner på, som man gnider mod neglen, så tager det virkelig lang tid, og kræver frygtelig mange vatrondeller og meget neglelakfjerner, da glimmerstykkerne hænger fast i vattet og ødelægger vatrondellerne med det samme. Den her måde, synes jeg virkelig, er meget bedre, og jeg håber virkelig, I kan få noget ud af den her lille nemme guide.

Sådan fjerner du glimmerneglelak!

De neglelakker jeg har på er i øvrigt:

Essie er bare et lækkert mærke, og de laver de fineste farver. Jeg elsker, at det er et fashion brand, som virkelig følger moden indenfor internationale trends. Top Coaten fra Maybelline kan virkelig anbefales, den laver den flotteste effekt ovenpå alle neglelak. Det er en lak, jeg næsten lige har opdaget, men det er blevet en favorit på meget kort tid.

Jeg elsker at teste neglelakker og finde på nye måder at kombinere dem på, så dette indlæg er bestemt ikke det sidste neglerelaterede indlæg, I ser fra mig ?

Sådan fjerner du glimmerneglelak!
Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Loading...