Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Så skadeligt er dit gamle makeup

Desværre holder vores yndlingsmakeup ikke for evigt. Vidste du, at det kan være allergifremkaldende at bruge din gamle makeup og cremer?

Så skadeligt er dit gamle makeup

Det er meget vigtigt at holde styr på holdbarheden af din makeup, hvis du vil undgå gener senere hen, såsom allergi eller at blive udsat for bakterier. Det samme gælder de dyre cremer og hårprodukter.

Først vil jeg komme med et par huskeregler om beautyprodukter:

1 – Temperaturforskelle (som ofte er på et badeværelse) forkorter holdbarheden.

2 – Brug ikke fingre i produkterne, men benyt en spartel.

3 – Pust ikke i pudderen eller øjenskyggen, da det vil give bakterier i produktet.

4 – Holdbarheden bliver ca. forkortet med det halve i flydende produkter fremfor de tørre.

5 – Sæt eventuelt et lille mærke på produktet og skriv med sprittusch, hvornår det er åbnet.

Jeg har her lavet en liste over holdbarheden på en række makeup-, hud- og hårprodukter, som vi alle bruger dagligt.

Lad os starte med makeuppen

Så skadeligt er dit gamle makeup

Flydende foundation: 12 måneder – (økologisk  kun 3 måneder)
Hvis du lægger mærke til en ændret konsistens og lugt, skal den smides ud.

Concealer: 12 måneder – igen, hold øje med konsistens og lugt.

Pudderfoundation / mineralpudder / blush / pudderøjenskygge: Da det er tørprodukter, kan de heldigvis holde sig i mange år, hvis du sørger for at holde det i et mørkt skab og ikke for varmt.

Mascara: 2-3 måneder. En mascara som bruges i længere tid, vil være den rene bakteriebombe, da den er i kontakt med slimhinderne i øjnene. HUSK aldrig at låne din mascara ud til veninden, da i vil overføre hinandens bakterier til mascaraen.

Flydende eyeliner: 6 måneder. 

Cremet øjenskygge: 12 måneder hvis du lægger øjenskyggen med pensel. Bruger du fingrene, vil du overføre bakterier til produktet, og derved forkorte holdbarheden.

Browgel: 12-18 måneder. Den holder længe, da den har et højt indhold af sprit, og derfor er mere antibakteriel.

Fast eyeliner / lipliner: Kan holde indtil produktet er opbrugt, da man vil spidse bakterierne væk efterhånden.

Lipgloss: 12 måneder. Husk at dufte til den, hvis den lugter, smid den ud!

Læbestift: 12-24 måneder. Det er dog vigtigt at spritte dem af ind imellem, da de også samler mange bakterier.

Nu til cremerne 

Ansigtscreme: 3-6 måneder hvis den bruges hver dag. Sørg for at holde den i et mørkt skab. Hvis du har cremen i en bøtte er det bedste, at have en lille spartel til at tage cremen op med.

Peelingcremer og masker: 2 måneder. Igen vigtigt at holde produkterne i et mørkt skab, da lys får dem til at fordærve hurtigere.

Serum og øjencreme: 3-4 måneder. 

Bodylotion: 6 måneder hvis du tager produktet op med fingrene. 12-24 måneder hvis den er med pumpe eller i tube.

Bodyscrub: 6 måneder hvis den er i krukke og fx står i badet, hvor den bliver udsat for skiftende temperaturer. 24 måneder hvis den er på tube.

Solcreme: En god huskeregel er én sæson, da solcreme bliver udsat for mange skiftende temperaturer og lys.

Og til slut sæberne 

Shampoo og conditioner: 12-24 måneder. 

Håndsæbe eller bodyshampoo: 12 måneder. 

Bloksæbe: Max 6 måneder, da de hurtigt samler bakterier.

Andre skønhedsprodukter

Andre beautyprodukter vi bruger i hverdagen har også en holdbarhed, som fx:

Neglefil: En plastikneglefil skal sprittes af en gang om ugen, hvis du bruger den ofte. En fil i pap holder en måned, da de er i kontakt med mange bakterier.

Neglelak: Ca. 2 år. Når de er for gamle vil de dele sig, og ikke længere kunne rystes sammen. For at forlænge holdbarheden, kan du opbevare dem i køleskabet, hvor der er koldt og mørkt.

Svampe: Natursvampe holder en måned. De krøllede badesvampe kan holde sig i 2 måneder.

Beautyblender: 1 måned. Almindelige makeupsvampe kan bruges en uge ad gangen.

Hårspray: 12-24 måneder. En for gammel hårspray vil ofte lugte og ikke krystallisere helt så hurtigt som normalt.

Parfume: Ubegrænset – hvis de holdes mørkt.

Som vist på et af billederne kan I se, hvor I kan tjekke holdbarheden af jeres produkter derhjemme. Der er nemlig en lille åben bøtte med antal måneder i.

Måske er du allerede gået i gang med at rydde op i badeværelsesskabet, men jeg håber, at I kunne bruge denne liste samt gode råd.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...