Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Er du også godt og grundigt træt af at stå med skraberen og barbere ben dagligt?? Så skal du prøve at vokse benene. Jeg har testet et hjemme-behandlingssæt, og du kan læse min dom her.

Jeg testede Sibel Voksbehandlingssæt sammen med en veninde, for at give et mere varieret testresultat. Min veninde har lidt grove og mørke hår på benene, hvor mine er lyse og min hud generelt meget sart. Jeg var derfor spændt på, om mine ben ville blive fyldt med knopper efterfølgende. Derudover er det altså bare lidt hyggeligere med en tøse-dag, hvor vi kan ’lide’ sammen.

Sådan virker det

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Voksvarmeren sættes i en stikkontakt, og deri isættes én af vokspatronerne, der får lov til at varme op i ca. 30 minutter, hvor vi i mellemtiden fik skrubbet vores ben med en scrub. Når voksen er varm, påføres den med den smarte rullefunktion, der gør det rigtig nemt og hygiejnisk at få en tilpas mængde voks på.

  • Husk at påføre voksen MED hårets groretning, altså eksempelvis fra knæene og ned mod tæerne.

  • Straks derefter lægges et stykke papir på, som man gnider på benet.

  • Papiret rives af i et hurtigt træk MOD hårets groretning.
Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Den er enorm effektiv, og den fjerner nærmest alle hårene på én gang. Kun lige nogle enkelte steder skulle vi over en gang til. Efter at have taget alle hårene bruges den medfølgende olie til at opløse den overflødige voks, og til at give benene den efterfølgende fugt.

Forskellen fra andre løsninger

Vi har begge prøvet diverse andre voks-strips førhen, og vi er begge enige om, at dette sæt er bedre end de andre. For min sarte hud er dette behandlingssæt klart det mest skånsomme for benene, og jeg havde nærmest ingen knopper efter voksningen, og de få knopper der var, forsvandt efter ca 30 min. Derudover synes jeg ikke, at det gjorde så ondt at rive voksen af.

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Jeg er helt sikkert fan!

Så i stedet for at stå med skraberen og bruge lang tid på at barbere ben hver eneste dag, er løsningen med voks genial for mig! Nu går der 3-4 uger, før jeg skal tænke på det igen, og hårene er ikke så ’stride’ som ved barbering.

Voksbehandlingssættet indeholder:

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Sibel Voks Behandlings Sæt består af en voksvarmer og 2 medfølgende vokspatroner. Derudover er der papirer til fjernelsen af voksen og en olie til efterbehandling. Der kan tilkøbes ekstra strips, ekstra olie og ekstra vokspatroner, der også fås i flere varianter, bl.a. med Cacao.

Se det store udvalg af hårfjerningsprodukter her: Hårfjerning

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...