Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Er du også godt og grundigt træt af at stå med skraberen og barbere ben dagligt?? Så skal du prøve at vokse benene. Jeg har testet et hjemme-behandlingssæt, og du kan læse min dom her.

Jeg testede Sibel Voksbehandlingssæt sammen med en veninde, for at give et mere varieret testresultat. Min veninde har lidt grove og mørke hår på benene, hvor mine er lyse og min hud generelt meget sart. Jeg var derfor spændt på, om mine ben ville blive fyldt med knopper efterfølgende. Derudover er det altså bare lidt hyggeligere med en tøse-dag, hvor vi kan ’lide’ sammen.

Sådan virker det

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Voksvarmeren sættes i en stikkontakt, og deri isættes én af vokspatronerne, der får lov til at varme op i ca. 30 minutter, hvor vi i mellemtiden fik skrubbet vores ben med en scrub. Når voksen er varm, påføres den med den smarte rullefunktion, der gør det rigtig nemt og hygiejnisk at få en tilpas mængde voks på.

  • Husk at påføre voksen MED hårets groretning, altså eksempelvis fra knæene og ned mod tæerne.

  • Straks derefter lægges et stykke papir på, som man gnider på benet.

  • Papiret rives af i et hurtigt træk MOD hårets groretning.
Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Den er enorm effektiv, og den fjerner nærmest alle hårene på én gang. Kun lige nogle enkelte steder skulle vi over en gang til. Efter at have taget alle hårene bruges den medfølgende olie til at opløse den overflødige voks, og til at give benene den efterfølgende fugt.

Forskellen fra andre løsninger

Vi har begge prøvet diverse andre voks-strips førhen, og vi er begge enige om, at dette sæt er bedre end de andre. For min sarte hud er dette behandlingssæt klart det mest skånsomme for benene, og jeg havde nærmest ingen knopper efter voksningen, og de få knopper der var, forsvandt efter ca 30 min. Derudover synes jeg ikke, at det gjorde så ondt at rive voksen af.

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Jeg er helt sikkert fan!

Så i stedet for at stå med skraberen og bruge lang tid på at barbere ben hver eneste dag, er løsningen med voks genial for mig! Nu går der 3-4 uger, før jeg skal tænke på det igen, og hårene er ikke så ’stride’ som ved barbering.

Voksbehandlingssættet indeholder:

Professionel voksbehandlingssæt til hjemmebrug

Sibel Voks Behandlings Sæt består af en voksvarmer og 2 medfølgende vokspatroner. Derudover er der papirer til fjernelsen af voksen og en olie til efterbehandling. Der kan tilkøbes ekstra strips, ekstra olie og ekstra vokspatroner, der også fås i flere varianter, bl.a. med Cacao.

Se det store udvalg af hårfjerningsprodukter her: Hårfjerning

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Sibel Strips - 250 stk.
99,00 kr
149,00 kr
Sibel Roll-On Voks Patron 100 ml - Til Alle Hudtyper
Vejl. pris 69,00 kr
62,10 kr
Loading...