Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pak toilettasken og tag på getaway

Pak toilettasken og tag på getaway

Min kæreste og jeg har de sidste par år taget på en lille weekend getaway til London, og i år er ingen undtagelse. Se hvad jeg har i min toilettaske, når der skal pakkes fornuftigt og kun har håndbagage med.

Nøgleordet med pakning af toilettaske er rejsestørrelser, for det er genialt, når man kun rejser med håndbagage.

Med håndbagage er man nødt til at følge lufthavnens sikkerhedsregler om, at man kun må fylde en 1 liters pose op, og flydende væsker må højst indeholde 100 ml.

Derudover handler det om planlægning. Om morgenen inden vi kører til lufthavnen, sørger jeg for at vaske mit hår og style det. Ved at have nyvasket hår, behøver jeg ikke tage shampoo og conditioner med, og dette sparer mig for en del plads i toilettasken.

Skulle du få brug for rejsestørrelser med shampoo og conditioner, eller andre produkter, finder du alle NiceHairs mange rejsestørrelser her: Rejsestørrelser.

Rejsestørrelser til ansigtet:

Til ansigtet har jeg kun pakket det mest væsentlige.

Optimalt set, ville jeg gerne have både dag og nat creme, olie og mange andre produkter til at pleje huden med, men pladsen er trang, så mit valg er faldet på: Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil. Denne olie er fantastisk til at give huden fugt og en naturlig glød til huden. Jeg bruger den både morgen og aften på ren hud.

Rønsbøl’s læbepomade er fast inventar i min taske, både fordi at den fugter læberne og gør dem bløde, men også fordi at den fine emballage er nem at have med i toilettasken.

Renseservietter fra Ole Henriksen.
Disse dufter dejligt af moringa og fjerner skånsomt makeuppen.

De indeholder afrikansk rød te, der er med til at styrke hudens barriere, og så bliver huden dejlig blød efterfølgende.

Rejsestørrelser til håret:

Til håret har jeg med:

Psst! I dette sæt får du faktisk 25 ml. med uden mer pris. Olien kan jeg slet ikke leve uden, det er mit absolut yndlings hårprodukt, fordi mit hår bliver superblødt og medgørligt af den.

Rejsestørrelser til kroppen:

Man vil jo gerne dufte godt, når man er på getaway, og jeg har en roll-on antiperspirant fra Biotherm Bio Pure med, der holder svedlugt væk, selvom den er meget mild mod huden.

En god håndcreme er nødvendig i kulden og jeg er glad for Urtekram’s aloe vera håndcreme der udover at dufte helt fantastisk, også absorberes hurtigt ind i huden og holder hænderne bløde og fugtgivende. Derudover er den økologisk og uden parabener, så den er god til sart hud.

Derudover har jeg altid i anti-bakteriel hånddesinfektions-gel med, som jeg køber på apoteket.

Disse produkter har jeg med i min toilettaske, hvad har du i din??

Pak toilettasken og tag på getaway
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...