Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Nyhed: Luksuriøse og naturlige hårplejeprodukter

Filosofien bag REF bygger på naturen og bæredygtighed, hvilket har resulteret i rene og naturlige produkter, der selvfølgelig betyder 100% fri for silikone, parabener og sulfater. Derudover er de veganske og indeholder kun en lille mængde parfume.

Nyhed: Luksuriøse og naturlige hårplejeprodukter

Emballagen minder alle om hinanden udseendemæssigt, men talsystemet gør det nemt at afkode, hvordan produkterne virker. Disse tal består af et trecifret tal, som hver især betyder noget forskelligt. Det første tal fortæller om produktets hold-faktor, det næste tal produktets glansstyrke og det sidste tal fortæller noget om fylde. Hvert tal inddeles på en skala fra 1-5, hvor 1 er mindst og 5 er højst.

EKS: REF.525 Extreme Hold Spray 300 ml

  • Det første 5-tal fortæller at der er stærkt hold i denne hårspray
  • 2-tallet fortæller at der er ikke så meget glans i hårsprayen
  • Det sidste 5-tal fortæller at den giver volumen, altså denne hårlak virker ikke tyngende på håret, hvilket gør den ideelt til fint hår eller frisurer, der kræver meget fylde.

Dette talsystem er på den måde en rigtig god indikator for, hvordan disse produkter virker. Dog findes dette system kun på deres styling produkter.

Test: Illuminate Colour-serien

Nyhed: Luksuriøse og naturlige hårplejeprodukter

Jeg har prøvet den lækre, farvebevarende serie Illuminate Colour i både shampoo og conditioner, der begge er rige på botaniske ekstrakter såsom quinoaprotein, der er med til at pleje og beskytte håret. Jeg er enormt overrasket over disse produkter, for tidligere var det ofte sådan, at de naturlige produkter resulterede i hø-hår, der var nærmest umuligt at udfiltre. Det er tit sulfaterne, der er med til at blødgøre håret, og før i tiden var det svært at undvære sulfater, hvis håret skulle være blødt. Det har heldigvis ændret sig nu, og jeg blev faktisk helt i tvivl om jeg havde taget conditioneren i håret først, da jeg første gang stod i bruseren med dette sæt, for mit hår blev silkeblødt allerede efter shampooen.

Vil du læse mere om shampoo og conditioner til farvet hår, finder du dem her:

REF hårkur

Derudover har jeg prøvet REF. Leave In Treatment 125 ml, der er en kur, som skal i håndklædetørt hår, og som navnet antyder, ikke skal skylles ud igen. Den er fremstillet til tørt og svækket hår, og indeholder også genopbyggende proteiner, der giver et boost til håret, så det fremstår sundere og mere velplejet. Derudover er den varmebeskyttende og alt i alt et rigtig godt produkt til dig, der vil have et sundt og blødt hår, uden alt for mange produkter i.

Jeg føler en kvalitet udover det sædvanlige og en god effekt på mit hår.

Jeg føler en kvalitet udover det sædvanlige og en god effekt på mit hår. Selv en måned efter hårfarvning med en kobber farve, der ellers ikke holder så godt i håret, samt en charterferie med sol og klor, ser min hårfarve pæn og glansfuld ud. Leave in kuren har holdt mit hår sundt og gennemfugtet under en ellers hård periode for håret.

Er du blevet nysgerrig for at læse mere om REF’s lækre produkter, og har du lyst til at se de mange andre produkter, finder du dem her: REF

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

REF.525 Extreme Hold Spray 300 ml
169,00 kr
189,00 kr
REF. Illuminate Colour Shampoo 285 ml
159,00 kr
179,00 kr
REF. Leave In Treatment 125 ml
169,00 kr
179,00 kr
Loading...