Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% VED KØB FOR MIN. 119KR. PÅ 14 EKSKLUSIVE MÆRKER (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Nyhed: Luksuriøse og naturlige hårplejeprodukter

Filosofien bag REF bygger på naturen og bæredygtighed, hvilket har resulteret i rene og naturlige produkter, der selvfølgelig betyder 100% fri for silikone, parabener og sulfater. Derudover er de veganske og indeholder kun en lille mængde parfume.

Nyhed: Luksuriøse og naturlige hårplejeprodukter

Emballagen minder alle om hinanden udseendemæssigt, men talsystemet gør det nemt at afkode, hvordan produkterne virker. Disse tal består af et trecifret tal, som hver især betyder noget forskelligt. Det første tal fortæller om produktets hold-faktor, det næste tal produktets glansstyrke og det sidste tal fortæller noget om fylde. Hvert tal inddeles på en skala fra 1-5, hvor 1 er mindst og 5 er højst.

EKS: REF.525 Extreme Hold Spray 300 ml

  • Det første 5-tal fortæller at der er stærkt hold i denne hårspray
  • 2-tallet fortæller at der er ikke så meget glans i hårsprayen
  • Det sidste 5-tal fortæller at den giver volumen, altså denne hårlak virker ikke tyngende på håret, hvilket gør den ideelt til fint hår eller frisurer, der kræver meget fylde.

Dette talsystem er på den måde en rigtig god indikator for, hvordan disse produkter virker. Dog findes dette system kun på deres styling produkter.

Test: Illuminate Colour-serien

Nyhed: Luksuriøse og naturlige hårplejeprodukter

Jeg har prøvet den lækre, farvebevarende serie Illuminate Colour i både shampoo og conditioner, der begge er rige på botaniske ekstrakter såsom quinoaprotein, der er med til at pleje og beskytte håret. Jeg er enormt overrasket over disse produkter, for tidligere var det ofte sådan, at de naturlige produkter resulterede i hø-hår, der var nærmest umuligt at udfiltre. Det er tit sulfaterne, der er med til at blødgøre håret, og før i tiden var det svært at undvære sulfater, hvis håret skulle være blødt. Det har heldigvis ændret sig nu, og jeg blev faktisk helt i tvivl om jeg havde taget conditioneren i håret først, da jeg første gang stod i bruseren med dette sæt, for mit hår blev silkeblødt allerede efter shampooen.

Vil du læse mere om shampoo og conditioner til farvet hår, finder du dem her:

REF hårkur

Derudover har jeg prøvet REF. Leave In Treatment 125 ml, der er en kur, som skal i håndklædetørt hår, og som navnet antyder, ikke skal skylles ud igen. Den er fremstillet til tørt og svækket hår, og indeholder også genopbyggende proteiner, der giver et boost til håret, så det fremstår sundere og mere velplejet. Derudover er den varmebeskyttende og alt i alt et rigtig godt produkt til dig, der vil have et sundt og blødt hår, uden alt for mange produkter i.

Jeg føler en kvalitet udover det sædvanlige og en god effekt på mit hår.

Jeg føler en kvalitet udover det sædvanlige og en god effekt på mit hår. Selv en måned efter hårfarvning med en kobber farve, der ellers ikke holder så godt i håret, samt en charterferie med sol og klor, ser min hårfarve pæn og glansfuld ud. Leave in kuren har holdt mit hår sundt og gennemfugtet under en ellers hård periode for håret.

Er du blevet nysgerrig for at læse mere om REF’s lækre produkter, og har du lyst til at se de mange andre produkter, finder du dem her: REF

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

REF.525 Extreme Hold Spray 300 ml
169,00 kr
189,00 kr
REF. Illuminate Colour Shampoo 285 ml
159,00 kr
179,00 kr
REF. Illuminate Colour Conditioner 245 ml
159,00 kr
179,00 kr
REF. Leave In Treatment 125 ml
169,00 kr
179,00 kr
Loading...