Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvordan opstår elektrisk hår?

Vi går den kolde tid imøde, og det kan betyde vinterflyvsk hår. Du kender nok situationen, hvor man kommer ude fra kulden og ind i varmen, hvorefter man så tager huen af, og så står de fine hår ud til alle sider.

Hvordan opstår elektrisk hår?

Man kan også afgive små stød, når man fx giver hånden, eller tager ved håndtaget.

Men hvordan opstår denne elektricitet?

Vi har alle prøvet at køre en ballon rundt i håret, og set at det efterfølgende stritter ud til alle sider. Her sker der en overopladning af håret, som ikke afledes, før vi rører ved noget andet. Det samme sker når vi i vinterperioden går rundt og faktisk ophober ladninger, som ikke kan afledes pga. den lave luftfugtighed indenfor. Derfor får man flyvsk hår, og kan give små stød...

Hvad kan man så gøre?

De bedste produkter du kan bruge er Anti-Frizz produkter, som fås i fx spray eller serum. Anti-Frizz produkter holder styr på de vinterflyvske hår, samtidig med at de fugter og plejer.
Har du prøvet Philip B’s Anti-Frizz Formula? Det er nok en af de bedste serum jeg har prøvet! Udover at den holder de små flyvske hår nede, så giver den bare den smukkeste glans og pleje til håret. Jeg kan godt lide at bruge den som slutprodukt, når jeg har stylet mit hår. Der skal ikke andet end en dråbe til, så den rækker hvert fald til hele vinterperioden. En anden god egenskab dette serum har er, at det ikke fedter håret!

Et andet uundværligt produkt i den kolde tid er Kérastases Couture Styling Laque. Det er en hårspray, som giver et rigtig godt hold til de små hår, der kan ses tydeligt, når man laver hestehale eller fletning.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...