Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Olier til håret er meget populært, og ikke uden grund, for det tilfører fugt til håret, og gør det lækkert glansfuldt og blødt. Men ved du hvilken én du skal vælge? Jeg vil guide jer igennem olie-junglen.

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Normalt eller farvet hår

Min all-time favorit olie er Moroccanoil Oil Treatment, fordi den udover at pleje og gøre håret helt vildt blødt, også passer til alle typer hår!

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Den indeholder bl.a. arganolie, omega 3 olie og vitaminer, der går ind og plejer håret. Derudover trænger den hurtigt ind i håret, og dufter intet mindre end fantastisk. Selve olien er gylden, hvilket gør den mindre egnet til dig, der har platinblondt, hvidt eller gråt hår. Du kan med fordel vælge Light udgaven: MOROCCANOIL® Light Oil Treatment For Fine Hair.
Dette gælder også hvis du har fint hår.

Tykt og krøllet hår

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Dit hår trænger til fugt, og det kan nærmest ikke få nok. Her kan du med fordel vælge en lidt tykkere olie, så håret har noget at suge af. Her kan jeg anbefale Id Hair Elements Golden Oil, der også findes i en parfumefri udgave: Id Hair Elements Golden Oil Parfumefri 100 ml

Gråt eller glansløst hår

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Er dit hår gråt eller uden glans kan det være en idé at vælge en olie på creme-form. Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil Cream er et rigtig godt valg, da selve cremen indeholder bittesmå sølvglimmer, der virkelig giver noget glans til håret.
Denne creme skal i håndklædetørt hår og giver mest glans, hvis den føntørres. Den er i øvrigt også rigtig god til dig, der har kruset hår. Ønsker du endnu mere glans, kan du komme en olie i tørt hår også.

Skadet hår

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Du har brug for genopbyggelse til dit hår, og min klare favorit er Alterna Caviar Anti-Aging Treatment Omega + Nourishing Oil der giver en intens og dybdegående pleje til håret. Jeg er meget overrasket over, hvor god denne eksklusive olie er, og så synes jeg, at det er en lækker detalje, at den doseres på pipette form.

Fint hår

Hvilken hårolie passer til dit hår???

Et fint hår kan nemt komme til at klaske, hvis det får for meget fugt. Derfor skal du med fint hår vælge olie med omhu. Et valg kan være Moroccanoil Oil Treatment Light hvis du gerne vil have en ’rigtig’ olie. Ellers kan det være en god ide med en shine spray. Orofluido Super Shine Light Spray indeholder 3 naturlige olier, hvilket betyder, at håret bliver plejet og det samtidig får en lækker glans, uden at det klasker. Det er vigtigt med en shine spray, at du holder den et godt stykke fra håret (ca 30 cm) da det ellers kan se lidt fedtet ud.

Jeg håber at du kunne bruge min guide, og ellers kan du se det store udvalg af hårolier her:
Hårolie

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...