Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hårets redning til vinter

I vintermånederne er håret særligt udsat i kulden. Ligesom huden kan blive tør af kold vind, kan håret også blive påvirket.

Hårets redning til vinter

Foruden en god shampoo og balsam, er det nødvendigt med en god plejende olie, der tæmmer og plejer lokkerne i dybden.

Mine ældste døtre og jeg selv har et ret kraftig hår, der kræver særlig pleje. Jeg føntørrer og glatter mit hår 2 gange ugentligt, hvilket kan udtørre det en del. Og når man i forvejen har en hestemanke, som jeg, kræver det ekstra pleje. Mine døtre har ret langt hår, og det kræver sit at holde, når man både går i skovbørnehave og skole.

Intens og skøn duft

Amika Hair Oil Treatment ligner mest af alt en fed 70’er medicin flaske. Jeg blev ramt af oliens intense og meget skønne duft, da jeg åbnede flasken første gang.

Den dufter virkeligt godt! Så godt, at mine døtre ofte står og dufter til flasken om morgenen, mens jeg reder deres hår.

Den er super drøj og består af en kombination af vigtige olier, der fugter selv det mest dehydrerede og slidte hår. Blandt andet indeholder den jojobaolie, som er kendt for at gøre håret glansfuldt og fyldigt. Den lover at reparere ødelagte hårspidser, styrke håret, samtidig med at den modvirker kruset hår. Amika olien passer faktisk til alle hårfarver og typer hår.

Hårets redning til vinter

Jeg påfører den typisk efter et bad, efter styling og her i vinterperioden påfører jeg den dagligt i mit hår og på mine pigers spidser og i lidt af deres hårlængder. Den plejer, blødgør og er SÅ effektiv mod elektrisk hår. Den har været en god redning herhjemme. Især når pigernes hårknuder skulle redes ud.

Personligt elsker jeg måden håret hele tiden føles blødt og velplejet på. Godt nok har jeg meget slidt hår, sådan er min hårtype, men jeg synes da, at jeg kan se forskel på den måde, at det ser mere glansfuldt ud, og det kruser ikke som det plejer, når jeg påfører det efter bad.

Hårets redning til vinter

Ikke alt kan ses på billeder, men man kan dog se, hvordan det skinner mere på billedet, hvor mit hår hænger ned af ryggen. Min datter har godt nok kulsort hår og glatter hverken hår eller fønner det ugentligt, MEN det er stadig tydeligt at se, hvor sundt og hvor glansfuldt det er på billedet, efter sådan en gang Amika påføring.

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Loading...