Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hårets redning til vinter

I vintermånederne er håret særligt udsat i kulden. Ligesom huden kan blive tør af kold vind, kan håret også blive påvirket.

Hårets redning til vinter

Foruden en god shampoo og balsam, er det nødvendigt med en god plejende olie, der tæmmer og plejer lokkerne i dybden.

Mine ældste døtre og jeg selv har et ret kraftig hår, der kræver særlig pleje. Jeg føntørrer og glatter mit hår 2 gange ugentligt, hvilket kan udtørre det en del. Og når man i forvejen har en hestemanke, som jeg, kræver det ekstra pleje. Mine døtre har ret langt hår, og det kræver sit at holde, når man både går i skovbørnehave og skole.

Intens og skøn duft

Amika Hair Oil Treatment ligner mest af alt en fed 70’er medicin flaske. Jeg blev ramt af oliens intense og meget skønne duft, da jeg åbnede flasken første gang.

Den dufter virkeligt godt! Så godt, at mine døtre ofte står og dufter til flasken om morgenen, mens jeg reder deres hår.

Den er super drøj og består af en kombination af vigtige olier, der fugter selv det mest dehydrerede og slidte hår. Blandt andet indeholder den jojobaolie, som er kendt for at gøre håret glansfuldt og fyldigt. Den lover at reparere ødelagte hårspidser, styrke håret, samtidig med at den modvirker kruset hår. Amika olien passer faktisk til alle hårfarver og typer hår.

Hårets redning til vinter

Jeg påfører den typisk efter et bad, efter styling og her i vinterperioden påfører jeg den dagligt i mit hår og på mine pigers spidser og i lidt af deres hårlængder. Den plejer, blødgør og er SÅ effektiv mod elektrisk hår. Den har været en god redning herhjemme. Især når pigernes hårknuder skulle redes ud.

Personligt elsker jeg måden håret hele tiden føles blødt og velplejet på. Godt nok har jeg meget slidt hår, sådan er min hårtype, men jeg synes da, at jeg kan se forskel på den måde, at det ser mere glansfuldt ud, og det kruser ikke som det plejer, når jeg påfører det efter bad.

Hårets redning til vinter

Ikke alt kan ses på billeder, men man kan dog se, hvordan det skinner mere på billedet, hvor mit hår hænger ned af ryggen. Min datter har godt nok kulsort hår og glatter hverken hår eller fønner det ugentligt, MEN det er stadig tydeligt at se, hvor sundt og hvor glansfuldt det er på billedet, efter sådan en gang Amika påføring.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...