Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt

Kender du det der med at dit nyfarvede hår ret hurtigt bliver falmet og mat at kigge på? Så læs med her!

Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt

Jeg har for nyligt skiftet hårfarve til en rigtig efterårsfarve, nemlig en dyb kobber farve, og lige så smuk som den er, lige så hurtigt falmer den og bliver mat, hvis ikke jeg plejer det rigtigt. Den rigtige pleje er altså altafgørende for, om ens farvede hår forbliver flot i farven.

Her er hvad jeg bruger, for at holde min farve intens og glansfuld:

Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt

Alle 3 produkter indeholder farvepigmenter, der er med til at bevare den orange farve og tilfører både glans og pleje. Der er ikke så meget pleje i shampooen og conditioneren, men Colour Bomben indeholder bl.a. vitamin B5, hvilket er med til at styrke håret. Derudover bruger jeg én gang i ugen en intensiv plejende hårkur.

Ved at friske hårfarven op med disse produkter, skader jeg håret mindre end normalt, da jeg kun farver udgroningen og ikke hele håret, når det er tid til hårfarvning igen. Faktisk virker Colour Bomben som en slags skyllefarve, hvis man lader den sidde i, i 15-20 minutter, dog kun på det allerede farvede hår og ikke på udgroningen.
Husk at bruge handsker ved Colour Bomb, da den godt kan smitte lidt af på hænderne. Det er ikke nødvendigt med handsker ved brug af shampoo og conditioner, med mindre at du har meget tørre hænder.

Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt

Om du har brunt, kobberfarvet, rødt eller en helt anden hårfarve, findes der hårprodukter med farvepigmenter i, det er bare at finde din yndlings. Vær dog obs. på at produkter med farvepigmenter i, virker bedst på farvet hår og ikke naturligt hår. De kan heller ikke lysne håret, så eksempelvis en kobbershampoo vil ikke kunne ses i et sort hår.

Se resultatet her: før og efter

Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt Hold dit farvede hår smukt og glansfuldt

Du finder shampoo og conditioner fra Joico her: Joico Color Endure
Du finder Colour Bomb fra ID Hair her: Id Hair Colour Bomb

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...