Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Her er din rejseguide til håret

Her er din rejseguide til håret

Er du en af de heldige, som skal sydpå til solens stråler og ikke helt ved, hvad du skal tage med af hårpleje? Så har jeg her fire lækre rejsestørrelser, som jeg varmt vil anbefale.

Inden du køber genopfyldende rejseflasker eller blot køber det shampoo, din lokale købmand har på feriestedet, så se lige med her. Du kan faktisk få luksus hårpleje med på ferie. De er alle fra mærket Kevin Murphy, som er et af mine favoritmærker indenfor hårpleje. Deres firkantede former gør, at de let kan stables sammen og ikke fylder meget i kufferten.

Kevin Murphy shampoo

Til mit fine, skandinaviske hår benytter jeg Kevin Murphy Angel Wash. Den indeholder Aloe Vera, mælkeproteiner og olivenekstrakter, som alle er med til at pleje håret, imens det skånsomt bliver renset med Angelicarod-ekstrakt og æteriske olier fra bl.a. grapefrugt. Den er god til et tørt eller farvet hår, og er uden parabener.

Kevin Murphy conditioner

Efter shampoo masseres Kevin Murphy Angel Rinse i længder og spidser. Denne conditioner indeholder mangosmør, kokossmør og kamille, som fugter og reparerer et tørt hår. Den er uden olier og silikone, så håret vil ikke blive tynget af den, men efterlades blødt og beskyttet.

Jeg kan godt lide at fugte håret igennem med en kur, når jeg er på ferie. Det der sker med vores hår, når vi er på badeferie er, at fugten fra vandet ved stranden åbner skællaget, så solen får rig mulighed for at påvirke håret med dens stråler.

Hårkur fra Kevin Murphy

Derfor er det vigtigt at bruge fugtgivende produkter til at lukke skællaget igen. I mit håndklædetørre hår fordeler jeg Kevin Murphy Born Again, som blødgører og plejer med olivenblade, shea butter, Omega 3 og Omega 6. Lad den gerne virke 10 minutter og skyl derefter grundigt.

Kevin Murphy Hair Resort

Til stylingen kan jeg anbefale Kevin Murphy Hair Resort. Dette produkt kalder jeg “feriehår på flaske”, da det giver samme fornemmelse i håret, som man har efter en tur på stranden. Den giver maximal volumen og et godt hold. Så hvad enten du har kort hår, eller langt og krøllet hår, kan denne bruges til at kramme i håret. Den er hurtigtørrende og kan bruges i både fugtigt og tørt hår.

Her er din rejseguide til håret

Rigtig god ferie! ?

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...