Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MÆRKER SOM TROMBORG, YSL, MAC.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guide til det perfekte movember-overskæg

Guide til det perfekte movember-overskæg

Så nærmer Movember sig! I HELE november måned overtager overskæggene igen Danmark - og det kommer til at præge bybilledet rundt om i landet. Vi vil derfor hjælpe dig godt i gang med overskægget!

Hvad er Movember?

Movember er en sammenskrivning af ordene moustache og november - og er en kampagne der sætter fokus på mænds sundhed og prostatakræft. Kampagnen går mere end 10 år tilbage, og stammer fra Australien - og går i alt sin enkelthed ud på, at mænd lader deres overskæg gro i november og samler penge ind til det gode formål.

Kampagnen er i løbet af de seneste år begyndt at fylde mere og mere i lille Danmark - og skal du være med, så kig med her!

Du bestemmer ikke selv over dit skæg!

Din skægvækst styres af hormonerne - mere præcist det mandlige kønshormon: testosteron. Mængden af testosteron er individuelt, og afhænger af både din alder og din arvelige anlæg.

Du vil derfor ikke kunne forcerer et overskæg uden gode forudsætninger for det. For mange mænd er det først fra 20 år og op, at man kan gro sig et ordentlig skæg!

Du kan derfor ikke selv bestemme om du skal have stort og langt skæg. Du kan derfor også have svært ved at følge med vennerne i november, når der skal anlægges Movember.

Du kan dog hjælpe dig selv og din krop med at skabe gode forudsætninger for et sundt og kraftigere overskæg.

En sund kost med rigeligt frugt og grønt, varierende kødtyper, fisk og mælkeprodukter forsyner dig med vigtige vitaminer og sporstoffer - som påvirker hårets vækst.

Derudover er en sund livsstil med til at skabe de bedste betingelser for alle kroppens funktioner - så du får en sund hårvækst.

Motion styrker og regulerer kredsløb og stofskifte - samt en god nats søvn er en forudsætning for dannelsen af væksthormoner.

Guide til det perfekte movember-overskæg

Plej din hud og dit skæg

Hvis du er fast besluttet på at anlægge et Movember-overskæg - så anbefales følgende produkter:

Sådan kommer du i gang med din Movember!

Her er 4 nemme trin på vej mod din movember!

  1. Fjern alt dit skæg d. 1. november
  2. Plej og gro dit movember-overskæg
  3. Fjern løbende alt andet skæg udover overskægget.
  4. Spis fornuftigt, dyrk motion og få en god nattesøvn!
Guide til det perfekte movember-overskæg

Interesseret i mere skæg Store og flotte skæg er en bakteriebombe! - Eller? Del 1

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Loading...