Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Glattejern til vådt hår

Har du også prøvet at skade håret ved at bruge for mange varme stylingtools som føntørrer og glattejern? De dage er ovre nu, for der er kommet et banebrydende produkt til verden, som revolutionerer hårstyling!

Den nye ghd Duet Styler er nemlig ikke bare endnu et fremragende glattejern fra ghd - den kan både tørre og glatte dit hår på samme tid – UDEN at skade det*.
Se hvordan den nye styler klarede sig i Nikolines tætte krøller og bliv klogere på, hvordan du bruger den til dine egne lokker.

Glattejern til vådt hår

Før og efter at Nikoline brugte ghd's Duet Styler på sine våde krøller

ghd Duet Styler – skånsomt glattejern til vådt hår

Har du i dine unge dage brugt et glattejern på vådt hår, har du måske bitre erfaringer med den skade, som høj varme kan gøre på håret – især når håret er fugtigt. Så snart håret bliver udsat for høje temperaturer, bliver hårstråets inderste kerne skadet, hvilket gør, at håret kruser, knækker, spalter og bliver mat.
Normalt anbefaler vi derfor, at du ALDRIG glatter eller krøller dit hår, hvis det er selv den mindste smule fugtigt.
Men dagene med svitset hår er ovre, nu hvor ghd har lanceret deres Duet Styler.

Glattejern til vådt hår

Derfor fungerer ghd Duet Styler så godt

En af måderne, hvorpå Duet Styleren adskiller sig fra andre wet-to-dry-stylere er, at den kombinerer glatning og tørring og samtidig brugere lavere temperaturer.
Den nye styler bruger de fantastiske varmeplader kendt fra ghds glattejern og en helt speciel motor, der tørrer håret med varm luft. Pladerne sidder på hver side af tørreren, så håret glattes og tørres i samme bevægelse. Resultatet er glansfuldt, glat og smukt hår. Den helt store varmeskade på hår sker normalt, når det bliver udsat for temperaturer over 185 grader. Derfor bliver varmepladerne i Duet Styleren kun 120 grader varme, når de bruges i fugtigt hår. Samtidig blæser motoren 150 grader varm luft på håret, så håret aldrig når at blive så varmt, at det bliver skadet.

I stedet for at give det fugtige hår meget varme på én gang, skal du med ghd’s Duet Styler i stedet blot køre jernet gennem håret af flere omgange for at give lokkerne en smule varme ad gangen. Dermed tørres det på en langt mere skånsom måde, der forebygger skade og sikrer, at håret bliver glansfuldt.

ghd Duet Styler til at glatte tørt hår

Duet Styleren kan ikke blot bruges til at tørre og glatte fugtigt hår – den kan også bruges til at glatte allerede tørt hår, der trænger til ekstra glans. Ved at benytte stylerens ”Shine Shot Mode”, stopper motorens vifte med at producere varm luft til tørring, og i stedet varmes de keramiske plader op til 185 grader, så du kan glatte håret på normal vis ved hjælp af ghd’s patenterede Ultra-Zone teknologi. Her sikrer sensorer i varmepladerne en konstant, jævn temperatur, så dine lokker bliver glatte og glansfulde uden at forårsage skade på hårets kerne.

Glattejern til vådt hår

Her har Nikoline brugt ghd Duet Stylerens tørrefunktion på halvdelen af sit våde hår.

Kan ghd Duet Styler glatte krøllet hår?

Det er superlet at bruge Duet Styleren til at tørre og glatte dit fugtige hår efter bad – uanset hvor kraftigt det er, eller hvor mange krøller du har. For at vise, hvor effektiv den nye ghd Duet Styler er, bad vi skønne Nikoline om at bruge den i sit hår. Nikoline har mange tætte krøller, og ved brug af normale glattejern er det en flerdagesproces for hende at få glat hår: Først skal håret lufttørres for at undgå krus fra føntørring, hvilket kan tage flere timer. Derefter tager det 1-1,5 timer at glatte det med et normalt glattejern. For at få det helt glat, uden krus, kræver det som regel at hun glatter det hver dag i ca. 3 dage, for at det på tredje dagen bliver helt glat. Nikoline har derfor tidligere oplevet store skader på håret, da det har været nødvendigt med så varmebehandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Utrolig glans og glathed med Duet Styler

Da vi bad Nikoline om at prøve den nye Duet Styler, var hun derfor en smule skeptisk og usikker på, om det virkelig var muligt at få helt glat hår og undgå krus og skade. Men hun blev fuldstændigt blæst væk af resultatet! For allerede efter bare et strøg med styleren var hendes hår næsten helt glat.

Med ghd Duet Styler fik blev Nikolines våde krøller komplet tørre, glatte og glansfulde – på kun 40 minutter. Hun var selv meget imponeret over, hvor glat og glansfuldt hendes hår blev efter at have givet håret en omgang med Shine Shot – normalt vil det tage Nikoline mindst 3 dage at få bare tilnærmelsesvist så glat hår.

Glattejern til vådt hår

Sådan bruger du din ghd Duet Styler

Du kan ligesom Nikoline selv let og hurtigt få tørt og glat hår uden at forårsage skade på det med den nye Duet Styler. Det er lige så let som at glatte dit hår på helt normal vis:

  • Fordel et varmebeskyttende produkt i håndklædetørt hår og børst det godt igennem
  • Del håret op i sektioner, så du kun arbejder med lidt ad gangen
  • Tænd for din ghd Duet Styler og vent et par sekunder, indtil motoren begynder
  • Læg en lille sektion hår i styleren oppe omkring issen og klem – hold et par sekunder og fortsæt længere nede
  • Gentag processen med samme hårlok op til i alt 4 gange, indtil den er tørt
  • Sammen proces gentages på resten af håret, indtil alle sektioner er tørre og glatte
Glattejern til vådt hår

Til venstre er kun brugt stylerens tørrefunktion, mens den højre side også er glattet med stylerens Shine Shot funktion

Giv tørt hår ekstra glans med Shine Shot

Når dit hår er helt tørt, kan du bruge stylerens Shine Shot-funktion til at gøre håret endnu mere glat og glansfuldt:

  • Tryk på Shine Shot-knappen og hold den inde et par sekunder, indtil du hører et bip
  • Når styleren er varm, siger den en lyd, der indikerer, at den er klar til brug
  • Glat dit hår som du normalt ville gøre med et glattejern

OBS: I Shine Shot-mode slukker føntørreren, og de keramiske plader bliver varmere, så de når samme temperatur som et normalt glattejern. Derfor skal du sikre dig, at dit hår er helt tørt, inden du bruger Shine Shot-funktionen for at undgå skade.

Glattejern til vådt hår

Det endelige resultat efter at hele håret er blevet tørret og glattet med ghd Duet Styler. Smukke, glansfulde lokker uden det mindste krus på under 40 minutter.

Hvorfor skal man vælge ghd Duet Styler?

Duet styleren er et fantastisk redskab til dig med farvet, tørt eller skadet hår. For i stedet for at bruge to forskellige elektriske stylere – en føntørrer og et glattejern – med høje temperaturer, udsætter du med en Duet Styler kun dit hår for varme én gang. Stylerens banebrydende teknologi bruger sensorer og lavere temperaturer, så håret tørres og glattes på en skånsom måde, så du ikke overeksponerer det for unødig varme.

ghd’s Duet Styler er et særligt fantastisk redskab til dig med tykt hår med meget tekstur, ligesom Nikoline, der gerne vil have helt glatte lokker uden besvær.

Denne styler er også perfekt til dig, der har styling tools med, når du rejser. For med Duet Styler slipper du for at skulle pakke både føntørrer og glattejern, da du med denne får begge dele i samme produkt, der kan anvendes i såvel vådt som tørt hår. Dermed behøver du ikke gå på kompromis med dit look eller dit hårs sundhed – selv når du rejser.

Gennemtestet for sikker styling

Duet Styleren er altså noget helt andet end de wet-to-dry-stylere, der tidligere har været på markedet. Med denne styler får du et enestående og skånsomt produkt, der ikke efterlader håret ødelagt, men snarere skåner det gennem selve stylingprocessen.

Den er nemlig et resultat af 9 års arbejde med at skabe den perfekte, skånsomme styler, der kan bruges på fugtigt hår. Med næsten en halv million test-timer er styleren beviseligt sikker for dit hår, så du trygt kan bruge den på dine fugtige lokker.

Det store arbejde med udvikling og tests er et tegn på, hvor svært det rent faktisk er at skabe et skånsomt og effektivt styling tool, der kan bruges direkte på vådt hår.

Med ghd er dit hår altså altid i trygge hænder.

*ghd Duet Styler viser ingen termisk hårskade efter fire omgange i wet-to-style-modus vs. hår som lufttørrer

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

ghd Duet Styler Black
2.495,00 kr
3.119,00 kr
ghd Duet Styler White
2.495,00 kr
3.119,00 kr
Loading...