Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Gå glad i bad

Gå glad i bad

Nogle gange skal badet bare overståes, men andre gange sættes der tid af til et godt og langt bad. Til det er det naturligvis vigtigt med gode produkter. Mit favoritmærke her er Badeanstalten, som virkelig har givet luksuriøse badeprodukter, som man tidligere kun har kunnet opleve ved professionelle spabehandlinger.

Badeanstalten er et dansk mærke, som laver lækre og smukke håndlavede sæber, olier osv. til badet. De dufter skønt og er lidt retro i deres udseende. Tankerne kommer tilbage til 1950’ernes badeanstalt, hvor befolkningen gik i bad på den lokale badeanstalt.

Ideen bag Badeanstaltens produkter er, at de skal være simple og lavet fra bunden af. De består af naturlige og rene råvarer kombineret med sund fornuft. Dvs. ingredienslisten kan eksempelvis bestå af ler, vegetabilske olier, urteudtræk, honning og andre rene råvarer, og ikke en masse e-numre eller andre unaturlige ingredienser. Et godt eksempel på Badeanstaltens brug af naturlige råvarer ses ved flydende sæbe.

Forbrugeren har været vant til, at sæbe skal skumme før det ’virker’. Det er oftest sulfater, der giver den skummende effekt, men sulfater er både udtørrende og kan resultere i kløe. Badeanstalten bruger ikke sulfater i deres flydende sæbe, men derimod forsæbede olier, som virker plejende og stadig skummer.
Derudover er ingredienserne danske og hvis muligt, anskaffet lokalt. Flere af produkterne er derudover veganske.

Badeanstalten har et stort sortiment indenfor håndlavede sæber, olier, scrubs og cremer til både ansigt og krop, muddermasker, flydende sæbe og badeaccessories såsom badebørster, skrubbehandsker og toiletpunge.

Test af Badeanstalten Badeolie og Massageolie

Gå glad i bad

Jeg har for nyligt anskaffet mig en badebalje, så jeg kan komme i karbad, selvom jeg bor i en lejlighed uden badekar. Derfor valgte jeg at teste Badeanstalten Badeolie Og Massageolie Lavendel som både kan bruges i badekarret, fodbadet, brusebadet og som massageolie. Jeg har prøvet alle 4 metoder og den virker fantastisk ved dem alle.

Olien indeholder lavendel, som har en beroligende og varmende effekt udover at blødgøre og pleje huden. Det føles fantastisk at sidde og dase i denne olie, for man kan virkelig mærke, hvor blød og lækker huden bliver. Duften af lavendel er mest intens ved brug til massage, men her er olien selvfølgelig også mest koncentreret, så det giver god mening.

Gå glad i bad

Derudover har jeg prøvet en lækker bodyscrub, nemlig Badeanstalten Nektar Saltscrub, der har den skønneste duft af citron. Den indeholder derudover honning som er med til at fugte huden. Scrubben eksfolierer skånsomt de døde hudceller af huden, så den efterfølgende fremstår blød og gennemfugtet.

Den er perfekt til den kolde vinter, så man undgår de tørre ben og albuer eksempelvis. Scrubben anvendes i badet, hvor den påføres med cirkulære bevægelser, så de døde hudceller kan skrubbes af, hvorefter der skylles med vand og en creme smøres på.

Bedste plejeprodukter til badet

Gå glad i bad

Find derfor dine yndlingsprodukter frem, og gå glad i bad. Både din hud og dit sind vil takke dig, for at give dem pleje og omsorg. Her ses de produkter, jeg tager med i karbad:

Vil du læse mere om Badeanstalten, og se det store sortiment, så klik her: Badeanstalten

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...