Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Fyldige læber uden fillers

Der har aldrig været så meget fokus på at få fyldige læber, som der er nu. Lige fra fillers og permanent makeup til brug af læbepumper. Man har efterhånden set alt via de sociale medier, som er med til at inspirere os. Ikke alle er med på filler-trenden eller andre permanente forandringer. Men det gode er, at der findes et hav af produkter, der kan hjælpe med at give fyldigere læber.

Fyldige læber uden fillers

Én måde at få helt naturlige fyldige læber på, er ved hjælp af en læbeplumper og ved optegning med lipliner.

Sådan får du fyldige læber

Jeg har brugt 3 produkter, der på hver deres måde er simple, men helt fantastiske, til at skabe fyldigere og mere definerede læber.

Lipplumper

Det er godt at starte med en slags base, når man vil skabe et fyldigt look. Prøv en lip plumper, der giver øget blodgennemstrømning i læberne, så de bliver mere fyldige. Det giver en let prikkende følelse på læberne, og man får hurtigt en synlig effekt efter påføring.

Den er rigtig god at påføre lip plumper inden makeup og sammen med lipliner, opnår man en defineret og fyldig effekt.

Fyldige læber uden fillers

Efter påføring af Lip Plumper og efter den er trængt godt ind, har jeg optegnet mine læber med Youngblood’s Lipliner](https://nicehair.dk/youngblood-lip-liner-pencil---pout.html) i farven Pout. Den er særdeles pigmentrig og holder utrolig længe.

Lancôme Lipplumper

Herefter har jeg brugt [Lancôme’s Lipstick L'Absolu Rouge]https://nicehair.dk/m/lancome.html?lips=199&order_by=popular).

Fyldige læber uden fillers

Den indeholder bl.a. hyaluronsyre, der plejer, blødgør og fugter. Desuden er farven virkelig smuk og feminin.

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Loading...