Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL ANSIGTSPLEJE // RØNSBØL DAGSTILBUD

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Fylde til fladt hår

Er dit hår fladt og mangler volumen? Disse enkle trin i din daglige hårplejerutine kan afhjælpe problemet.

Fylde til fladt hår

1) Vask håret om morgenen

Hvis dit hår hurtigt har tendens til at klaske sammen, vil det være en god ide at vaske håret om morgenen, inden du styler det. Et nyvasket hår har mere volumen end det lidt fedtede, så hvis du gør det morgen i stedet for om aftenen, hvor du efterfølgende sover på det, vil det være at foretrække. Hvis du kun har tid til bad om aftenen, så flet håret i flere fletninger og gerne oppe på hovedet. På den måde vågner du op med et let bølget hår, som er blevet løftet fra bunden.

2) Pas på med for mange stylingprodukter

Vælg dine hårplejeprodukter med omhu. Gå efter de produkter som skaber volume. Start med din shampoo og conditioner. Mine yndlings til dette formål er Maria Nilas volumeprodukter som vist på billedet:

Pas på med din conditioner og massér den kun ind i den nederste halvdel af håret. På den måde klasker det ikke så hurtigt sammen. For mange stylingprodukter kan tynge håret ned, og gøre det fladt.

Fylde til fladt hår

Jeg har testet en lækker økologisk volumeskum fra Alterna - og den hedder Bamboo Volume. Denne skum er lækker let og flødeskumsagtig, og man skal ikke bruge meget af den. Man kan enten nøjes med at fordele skummen i bunden eller komme resterne i længderne. Og ...

3) Hvis du føntørrer håret, så husk...

Varme fra føntørren er værd at udnytte, da det former håret. Vend gerne hovedet nedad og sørg for at hårrødderne løftes fra bunden, mens du tilfører varme. Når håret er tørt, er det en god ide at slutte af med det kolde luft, mens hovedet stadig er nedad. Når håret køles af i den retning man har varmet det, ”låser” den håret bedre fast i den form.

Fylde til fladt hår

Jeg håber at disse tre tips hjælper dig i hverdagen med fyldigt hår :)

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...