Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 LÆKRE MÆRKER | JULEGAVER BESTILLES SENEST 19. DECEMBER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Fra morgenhår til lækkert hår

Jeg vil her vise, hvordan jeg, på under 10 minutter kan få styr på de uglede lokker, og gå fra morgenhår til lækkert hår.

Fra morgenhår til lækkert hår

Hvis du, ligesom jeg, kun vasker hår en gang om ugen, er en tørshampoo sikkert også et must-have blandt dine skønhedsprodukter.

Jeg bruger stort set en tørshampoo hver dag, og det er faktisk det første jeg kommer i håret, inden jeg begynder at style. Denne gang vil jeg teste Bumble and Bumbles Hair Powder til brunt hår. Den er skabt til både at kunne dække en let udgroning og fjerne overskydende fedt fra hovedbunden.

Fra morgenhår til lækkert hår

Da jeg er mørkere i bunden foretrækker jeg altid en farvet tørshampoo, så jeg ikke får noget synligt hvidt pulver i håret. Denne powder fås til et lyst, brunt og sort hår.

Jeg rystede flasken godt for at få fordelt produktet godt i flasken. Herefter delte jeg håret op i mindre passeer og sprayede produktet i. Den dækker min lille udgroning rigtig fint, så her får den toppoint. Jeg synes dog ikke, at den fjerner fedtet fra min hovedbund i så stor en grad, at mit hår føles helt friskt. Så jeg vil anbefale denne til jer, som ikke trækker den ligeså længe som jeg mellem hårvaskene. MEN jeg får stadig et fint resultat til slut.

Og så varmebeskyttende

Fra morgenhår til lækkert hår

Herefter sprayer jeg Redken Heat Styling Iron Shape 11 i, og begynder først her at børste mit hår. Jeg deler håret op i to dele, og begynder at krølle håret med mit ghd glattejern.

Fra morgenhår til lækkert hår

Med lidt øvelse går det faktisk lige så hurtigt med at krølle det, som hvis det skulle have været glattet. Jeg tager nogle ret store totter, da jeg bedst kan lide et blødt fald til hverdag.

For at få lidt fylde i håret touperer jeg til slut med touperingskammen fra Kardashian Beauty (UDSOLGT). Den er rigtig god til at få godt fat om hårene. Nu kan man hive fingrene igennem det, og pjuske lidt som man vil. Slut evt. af med en blød voks eller let lak.

Fra morgenhår til lækkert hår

Jeg håber I kan lide det :-)

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...