Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Få din forårsglød frem med 2 lækre masker

De hurtige vejrskift i Danmark er uden tvivl en forvirring for vores hud. Derfor skal vi forkæle den ekstra godt, så den kan få sin forårsglød frem.

Få din forårsglød frem med 2 lækre masker

Det vil jeg hjælpe min hud på vej til med to skønne masker. Den ene er fra et af mine yndlingsbrands indenfor hudpleje, nemlig Nuxe, og den anden er en hjemmelavet økologisk maske, som er ren guf for en vintertør hud.

For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at man starter med at rense og skrubbe sin hud. Så får man alt overskydende snavs og tør hud væk, og masken kan på den måde bedre arbejde og trænge ind i huden.

Få din forårsglød frem med 2 lækre masker

1. Nuxe maske

Den første maske er Clarifing Creme-Mask fra Nuxe. Det er en maske til en følsom hud, men den kan bruges til alle hudtyper. Den er udviklet til at rense, opfriske og opstramme huden, og så har den en dejlig mild duft af rosenblade.

Selve konsistensen er cremet og blød at smøre på huden. Den skal fordeles med cirkulære bevægelser, for at få den arbejdet ind i huden. Denne maske skal faktisk også påføres på halsen. Herefter skal den virke i 10 minutter, og skylles væk med lunkent vand. Jeg føler, at min hud er blevet fugtet meget, og er frisk på ny.

2. Den hjemmelavede maske

Hvis du ligesom jeg har tendens til tør hud, og at huden kan føles stram, så kan du prøve denne hjemmelavede maske, som også er til en sart hud. Jeg fik den anbefalet af en dygtig hudekspert, dengang jeg arbejdede med hudplejeprodukter, og siden har den fulgt mig.

Det skal du bruge:

  • ½ dl økologisk yoghurt
  • Halv avokado
  • 1 spsk havregryn
Få din forårsglød frem med 2 lækre masker

Hvis du har en fedtet hud, kan du tilføje to dråber citronsaft.

Jeg blender alle ingredienserne groft og masserer herefter masken ind, og lader den sidde i 10 minutter. Den har en skøn eksfolierende effekt, og huden bliver bare dejlig blød.

Det bedste af det hele er, at det er helt naturlige ingredienser – i begge masker.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...