Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 15 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Et lille fif til din makeup

Et lille fif til din makeup

YES, endelig er den der, den perfekte øjenmakeup i har kæmpet med at ligge i flere timer. Og så kommer det der med mascaraen, som bare er ud over det hele og ødelægger den ellers fine øjenskygge.

Her er et lille fif til hvordan i kan fjerne mascaraen uden at ødelægge øjenskyggen. -IKKE noget med at komme vand på en vatpind og forsøge at fjerne mascaraen, det fjerner nemlig også skyggen.

Et lille fif til din makeup

Her på Tanja har jeg brugt Youngbloods mineral primer: en lille dråbe på vatpinden og så kan man lige så stille fjerne mascaraen væk UDEN at ødelægge skyggen.

Et lille fif til din makeup

Vær dog opmærksom på at mascaraen skal være helt tør inden i starter

Et lille fif til din makeup
Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Relaterede produkter

Youngblood Mineral Primer 30 ml
440,00 kr
286,00 kr
Loading...