Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ ALT MAKEUP | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?

Jeg har testet nogle økologiske produkter fra John Masters, som skulle være løsning på ustyrligt hår. Læs med her for at se om det passer.

Skrevet af David, vores blogger Hildes mand

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?

Rent hår og hovedbund

Så har vi denne økologiske shampoo, John Masters Organics Scalp Spearmint & Meadowsweet Stimulating Shampoo. Den normaliserer hovedbunden og sørger for, at det, der fedter håret fra hårsækkene, bliver minimeret.

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?

Duften er frisk og lækker, men som en ven af mig sagde, da han prøvede den, så skummer den ikke så meget. Behøver den det? Jeg mener det ikke – for den gør selvfølgelig det, den skal – den vasker håret rent. Brug den med John Masters Organics Scalp Deep Scalp Purifying Serum bagefter, for en god ren og velduftende oplevelse. Det bliver du glad for.

Velduftende serum til hovedbunden

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?

John Masters Organics Scalp Deep Scalp Purifying Serum er godt for alverdens ting, tilsyneladende. Den forhindrer hårtab, den optimerer hårvæksten, den forhindrer skæl og lindrer såmænd også ved hovedpine. Det bedste er vel, at den øger blodcirkulationen i hovedbunden, så håret bliver sundere. Hvem har ikke brug for det?

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?

Jeg skal ikke kunne sige, om alt dette er sandt, men når jeg bruger den, kan jeg faktisk mærke den. Den køler på en måde, og er rar at have i efter hårvask.
Serummet har en virkelig behagelig duft, der er en anelse krydret, og som er ret lækker. Det bliver spændende at se, hvilken virkning den har på mit hår i det lange løb.

Bourbon & vanilje styling

Jeg er ret vild med den her lille sag: John Masters Bourbon Vanilla & Tangerine Hair Texturizer.

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?

Den dufter fantastisk i modsætning til så mange andre voks og mud-typer. Det er en meget blød texturizer, - en pomade - hvilket vil sige, at dens hold ikke er så fast, selvom den hævdes at være extra strength. Den ser ud til at indeholde små korn, der sandsynligvis gør det, at de adskiller de enkelte hår, for at give fylde. Holder håret blødt og skinnende.

Er dit hår helt ustyrligt ind imellem?
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...