Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 22% PÅ 22 MÆRKER! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Er det lus eller kløende hårbund?

Er det lus eller kløende hårbund?

Bor du i et hus med børn, så kender du sikkert til situationen, hvor der ved kløe i hovedbunden straks bliver tjekket med lusekam og lup på alle i huset (også hunden). Men måske er der ingen tegn på lus eller andre levende kryb, men det klør og klør… hvad kan det så være?

Frisøren kan så konstatere, at hovedbunden er lidt rød og irriteret og meget tør, altså en hovedbund ude af balance. Der falder også flere hår af end normalt, børsten er fuld af løse hår, og de ligger rundt om i huset. Det er faktisk et problem rigtig mange frisørkunder har, og de går på jagt efter nogle effektive hårprodukter til at lindre og fugte denne skrækkelige kløe og hårtab.

Maria Nila

Maria Nila er vegansk, cruelty free og med miljøvenlig emballage, hvorpå der er mange skønne miljørigtige mærker, så man tænker 'det må helt sikkert være seriøse effektive produkter'. Alle produkter indeholder naturlige aktive ingredienser, og de har en helt ny serie til lige netop irriteret, tør kløende hovedbund, der samtidig modvirker hårtab – yes det skal prøves.

Shampoo og conditioner er begge anti-inflammatoriske og stimulerende for hårvæksten, og de sørger for at gendanne en sund hovedbund. De indeholder begge vitamin E, Aloe Vera, kamille, solsikke olie og AHA frugtsyre, der holder huden fri for tilstoppende skæl. Ekstra bonus i produkterne er, at de indeholder Maria Nila’s Colour Guard Complex, der beskytter både din egen naturlige og ikke naturlige hårfarve.

Head And Hair Heal fra Maria Nila

Head & Hair Heal shampoo og Conditioner fra Maria Nila kommer nu på prøve. Duften man møder første gang, der åbnes for shampooflasken, er helt fantastisk, konsistensen er lækker, og det skummer på den helt rigtige måde. Hovedbunden lindres allerede første gang, shampooen rammer huden. Den skal gerne sidde lidt på hovedbunden, så den får lov at arbejde og virke. Der skal vaskes to gange, første gang vaskes snavs og evt. fedt af hår og hovedbund, anden gang får de aktive ingredienser lov til at arbejde, og fornemmelsen er himmelsk. Afslut med Conditioner, som indeholder beroligende og kølende ingredienser, og den må gerne komme i hovedbunden. Lav en hårindpakning 2 gange i ugen for at give en ekstra god behandling.

Resultat

Efter 1½ måned er hovedbunden i ro, der er kommet gang i hårvæksten, det pibler ud med små fine nye hår, og den irriterende kløe er helt væk. Selv hårlængderne er friske, blanke og sunde. Sønnike er også helt pjattet med shampooen, og der er blevet investeret i de store størrelser samt en Maria Nila Leave in cream, der reparerer længder og spidser. Det er absolut det nye favoritmærke indenfor hårprodukter, skynd jer at forkæle jeres hovedbund og hår, Maria Nila gør virkelig en kæmpe forskel.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Relaterede produkter

Loading...