Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Dårlig hårdag??? Fortvivl ej!

Jeg har gennem hele min tid som frisør sværget til hårprodukterne fra OSIS+, fordi de simpelthen bare er fantastisk gode. Nedenfor vil jeg fortælle om nogle af mine favoritter.

Dårlig hårdag??? Fortvivl ej! Dårlig hårdag??? Fortvivl ej!

Varmebeskyttelse:

OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray er en varmebeskyttende spray, der tilfører håret en smule glans samtidig. Derudover er jeg vild med forstøveren, der fordeler produktet jævnt udover håret, og ikke i klumper, som man godt kan opleve med andre sprays. Den stiver ikke voldsomt meget, hvilket også gør, at håret er til at arbejde med efterfølgende.

Jeg bruger sprayen både inden føntørring og inden glatte/krøllejern, og den beskytter helt op til 230 grader, så du skal ikke bekymre dig om varmeskader på håret, når du har den i.

Glansspray:

Dårlig hårdag??? Fortvivl ej!

OSIS+ Sparkler Shine Spray er den vildeste glansspray jeg til dato har prøvet! Den giver så vildt meget glans, at man skal være lidt forsigtig i starten.

Mit lysnede hår ser ofte mat ud, når det trænger til en farvning, og der er Sparkler altså min redningsmand. Den er nem at arbejde med, fordi forstøveren ikke klatter. Det fede er også, at den ikke tynger på håret, så selv fint hår kan have gavn af denne spray. Specielt til opsætninger ser jeg denne glansspray som værende uundværlig.

Hårlak:

Når nu stylingen sidder i skabet, er det vigtigt med en god og langtidsholdbar lak, og der er min favorit OSIS+ Session Finish, der virkelig giver en masse hold til håret, uden at tynge eller drysse. Den klistrer ikke, og har ligesom ovenstående produkter en rigtig god forstøver, der gør, at produktet ikke sidder i klatter. Selvom den har et kraftigt hold, så er den nem at redde ud af håret igen, og jeg bruger den nærmest dagligt. Ønsker jeg knap så meget hold, vælger jeg OSIS+ Freeze, eller den helt milde Elastic, der er super til eksempelvis de små fimrehår i tindingen.

Dårlig hårdag??? Fortvivl ej!

Det var nogle af mine favoritter fra OSIS+, men vidste du, at de laver mange andre forskellige produkter? Hvis du vil, kan du tjekke dem ud lige her: OSIS+

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...