Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SUPER WEEKEND! | 30% PÅ 20 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Det er okay at ’play dirty’ en gang imellem

Det er okay at ’play dirty’ en gang imellem

Jeg har fundet en tørvoks, der gør mit kedelige mellemlange hår lidt sjovere. Det er Play Dirty fra Sexy Hair jeg snakker om, og den er så fed at arbejde med, når man lige lærer den at kende!

I forbindelse med mit job som frisør, fandt jeg hurtigt ud af, at kvinder gerne vil have lidt spræl og liv i håret, og at det er de færreste, der bare vil have fladt og kedeligt langt hår. Jeg opdagede også, at Sexy Hair havde udviklet en tørvoks, der gør håret lidt mere sexy. Læser man på produktet, står der, at det er en ’texturizing hairspray’, og det er måske en smule misvisende, for det er ikke en hårlak! Den giver dog lidt hold, men slet ikke som en ’rigtig’ hårlak gør. Den giver følelsen af daggammelt voks, på den fede måde.

Et frækt look

Den går ind og definerer strukturen i håret, og har du etager i håret, fremhæver den disse. Den er samtidig drøj i brug, så der skal ikke sprøjtes meget tørvoks i håret, for at få et frækt look. Et ekstra plus ved sprayvoksen er, at den dufter fantastisk af en tropisk drink. Duften kan dog godt ’hænge’ lidt i luften efterfølgende.

Det er okay at ’play dirty’ en gang imellem

Følg denne fremgangsmetode:

  1. Start med at ryste produktet.
  2. Hold en god afstand til håret, gerne 30 cm. Dette sikrer, at produktet ikke kun lander ét sted på håret.
  3. Spray den i, mens du roder i håret, alternativt vend hovedet nedad, vær OBS på ikke at spraye den direkte ned i hovedbunden.
  4. Til slut styles håret som ønsket, er det blevet lidt for vildt, kan man hurtigt lægge det ned med hånden.
  5. Nu er dit kedelige hår blevet piftet op, og ser lidt frækkere ud.

Det kræver lige et par gange at finde ud af hvor meget (eller lidt) der skal til i lige præcis dit hår, men derefter vil du kunne se, hvor meget gavn denne sprayvoks kan give dit hår!

Play Dirty passer bedst til medium langt hår, gerne med etager i. Den kan bruges til alle hårtyper, vær dog opmærksom på, hvis du har fint hår, at den er meget drøj i brug.

Det er okay at ’play dirty’ en gang imellem

Du kan læse mere om den lige her: Short Sexy Hair Play Dirty Texturizing Hairspray 150 ml

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...