Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Den bedste og billigste skønhedskur!

Man siger at skønheden kommer indefra, og det passer også, hvis man undersøger, hvor mange fordele der er i at få lidt ekstra at dette ”produkt”.

Kan du gætte hvad det er? Vi er alle ofte omgivet af det konstant, men mange glemmer at få nok af det i løbet af dagen. Det er selvfølgelig, vand!

Den bedste og billigste skønhedskur!

Jeg vil her liste de væsentligste fordele op for dig, hvis du drikker mellem 2 og 3 liter vand hver dag.

Få smukkere hud og hår – Det er mit absolutte ’drive’ for at huske på vandet. Lige som alle vores cremer er vigtige for at fugte huden udefra, er det lige så vigtigt at fugte huden indefra. Vand holder nemlig huden blød og fugtig. En dehydreret hud vil ofte fremstå tør, og mere rynket. Ja – faktisk kan du mindske de fine linjer blot ved at få nok vand. Under fysisk aktivitet udskiller vores krop sved og sebum. Sebum er også det, som smører vores hårkirtler, og sørger for, at vores hår ikke tørrer ud. Derfor er vandet også utrolig vigtig her, da sveden tapper kroppen for væske.

Få en flottere krop – Vores muskler består primært af vand. Derfor er det vigtigt af drikke nok vand, så musklerne kan holdes pæne og faste. Hvis du ønsker at tabe et par kilo, kan vand også være vejen frem. Tørst- og sultsignaler kommer fra det samme sted i hjernen, så ofte kan ”den lille sult” stilles med et glas vand. Samtidigt udrenser vand også kroppens affaldsstoffer, og nærer kroppens celler.

Den bedste og billigste skønhedskur!

En lille bonus ved vand er også ,at du kan undgå smerter. I stedet for at tage smertestillende ved fx hovedpine, kan du prøve med masser af vand. Hovedpine kan i mange tilfælde skyldes væskemangel.
Ømme muskler og led, kan også smøres med væske, og sørge for at holde dem smidige.

Så giv det et forsøg – vand kan jo nydes fra hanen, med bobler, med citron, med is osv.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...