Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Cremen til de voksende maver

Her i den søde ventetid er jeg i fuld gang med at teste denne creme fra Biotherm: Biovergetures Anti Strechmarks Creme-Gel. Læs med her og find ud af hvad jeg synes.

Cremen til de voksende maver

Biotherm har udviklet en creme specielt til strækmærker. Den kan bruges fra man er fire måneder henne i graviditeten, som forebyggende behandling mod strækmærker.

Jeg har nu brugt den fire måneder, som en del af min faste morgenrutiner, og jeg er indtil videre meget glad for at bruge den!

Resultat: ingen strækmærker endnu

Biotherm cremen er let at smøre ud, og trænger hurtigt ind i huden. Det kan jeg rigtig godt kan lide, så man kan hoppe i tøjet med det samme. Dog giver den stadig meget fugt, og det er vigtigt, så huden er i stand til at blive mere elastisk, og derved kunne strække sig.

Cremen til de voksende maver

Cremen kan også bruges til at reducere synligheden af strækmærker, som allerede er kommet. Cremen stimulerer hudens væv, så huden regenereres, og strækmærkerne derved mindskes, og den mørke farve falmer.

Jeg har endnu ikke fået nogle strækmærker, og om det er på grund af denne lækre creme vides ikke. Jeg har haft en snak med min jordemoder om forebyggelse af strækmærker, og forskningen viser desværre ikke, at det hjælper, at bruge dyre cremer. Men jeg tør simpelthen ikke at lade være ;)

Læs mere om produktet her: Biotherm Body Biovegetures Anti Strechmarks Cream-Gel 150 ml

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...