Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Bliv din egen hårstylist med L'Oreal Paris Colorista

Bliv din egen hårstylist med Stylingserien Colorista fra L'Oreal Paris

Med disse spændende og budgetvenlige stylingprodukter fra L'Oreal kan du style dit hår på mange forskellige måder, og derved være din egen professionelle stylist! Om du er til bouncy krøller, lækre fletninger, sommerligt strandhår eller noget helt fjerde, så har du nu muligheden med den nye Stylista serie fra LÓreal Paris

Bliv din egen hårstylist med L'Oreal Paris Colorista

Masser af fylde og tekstur

**The Beach Wave Mist](/loreal-paris-stylista-beachwaves-the-beach-wave-mist-200-ml.html "beach wave mist" giver det lækreste strandhår med en masse tekstur. Den hverken tynger eller klistrer, så den er også god til at give et løft til hovedbunden og mere fylde.

Har du fint hår er den ideel at spraye i, i fugtigt hår, og har du kraftigt hår kan du med fordel spraye den i tørt hår, for at opnå bedre resultat.

Den er også genial til dig med krøller, som ikke ønsker et stift hår, men et mere mat og tilfældigt look. Det er klart en af mine favorit saltvandssprays, og så gør det absolut ikke noget, at den fås til den pris.

Den er altså rigtig god til og fordi

 • ikke tyngende
 • ikke klistret
 • bruges i fugtig fint hår
 • bruges i tørt kraftigt hår
 • fantastisk til krøller
 • affordable

The Curls Tonic er et hit til dig med krøller.

Den lette krøllespray Curls uden alkohol tilfører fugt og glans uden at tynge eller udtørre håret.

Spray den i fugtigt hår og anvend en føntørrer med diffuser for et optimalt resultat, dog behøves håret ikke yderligere styling, hvis det ikke ønskes.

Kombiner eventuelt med The Beach Wave Mist for mere hold.

Mine naturkrøller, eller nok nærmere bølger, holder sig spændstige og glansfulde en hel dag uden at de bliver triste eller knasende at se og føle på.

Den er altså rigtig god til og fordi

 • uden alkohol
 • tilfører fugt og glans
 • ikke tyngende
 • ikke udtrørrende
 • kan styles yderligere ved brug af føntørrer
 • holder hele dagen

Sleek Serum til glansfuldt glat hår

Er du mere til det glatte look med en sleek hestehale, der står glansfuldt og uden fimrehår? Så er Sleek The Sleek Serum lige noget for dig.

Den er genial til at lægge de små og irriterende fimrehår ned med, samt eliminere frizz.

Bøvler du eksempelvis med kruset hår , kan du med fordel komme den i, i enten fugtigt eller tørt hår, for at trække krusningerne ud. Den beskytter mod fugt i op mod 24 timer, og er derudover også varmebeskyttende op til 230 grader. Den giver også en masse shine og lidt hold, så din hestehale forbliver on point hele dagen.

Perfekt til dig med glat hår.

Den er altså rigtig god til og fordi

 • den perfekte hestefale
 • eliminerer frizz
 • undgå krusninger
 • både i fugtig og tør hår
 • varmebeskyttende
 • fugtbeskyttende
 • shine og hol
 • perfekt hestehale hele dagen

Lav fletninger lettere

Er du mere til fletninger, men kæmper måske med at kontrollere håret imens du fletter? Så skal du helt sikkert prøve Braids - The Braids Milk

Bliv din egen hårstylist med L'Oreal Paris Colorista

Det er en stylingcreme med bl.a. kokosolie, der genopbygger og fugter håret hele dagen.

Den silikonefri formel gør at håret ikke fedter, men holdes kontrolleret og sundt.

Kom den i fugtigt eller tørt hår og flet derudaf! Du vil opleve at håret er meget nemmere at styre, men også at fletningen er mere glansfuld.

Den er altså rigtig god til og fordi

 • hjælper med at kontrollere håret
 • giver lækre fletninger lettere
 • silikonefri
 • fedter ikke
 • bruges i både fugtig og tør hår
 • glans

Udover alle de lækre produkter ovenfor findes der også nogle jeg specielt vil nævne.


Alt i alt har denne serie produkter til alle hårtyper, så der kan styles på alle måder.

Så fra mig er der bare at sige: Go style your hair!

Læs mere om Stylista her: L’Oreal Paris Colorista

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...