Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Beskyt havene og miljøet - vælg de rigtige skønhedsprodukter

Er du også blevet mere opmærksom på dit forbrug af plastik og engangsemballage? Så bør du læse med her, hvor vi hjælper dig med at vælge skønhedsprodukter med bæredygtig emballage, der er mere skånsom for miljøet.

Beskyt havene og miljøet - vælg de rigtige skønhedsprodukter

I takt med at flere af os er blevet mere bevidste om vores forbrug af plastik og andre engangsprodukter, der forurener eller dræner på miljøets ressourcer, er der også kommet større efterspørgsel efter bæredygtige produkter, der er genanvendelige eller har emballage, der er mere skånsom for naturen. Derfor kan du hos NiceHair filtrere efter produkter, hvis emballage er enten miljøvenlig eller lavet af Ocean Waste Plastic, så det er lettere for dig at finde de grønnere alternativer.

Hvad er Ocean Waste Plastic?

Hos NiceHair kan du vælge produkter med miljøvenlig emballage. Dette betyder, at den er lavet af genanvendt plastik eller ved brug af andre indpakningsmaterialer – f.eks. genbrugspap osv. Du kan se vores store udvalg her.

Her hos NiceHair kan du også finde produkter med emballage af Ocean Waste Plastic. Det betyder, at den er lavet af genanvendt plastaffald fra havet. Dermed er disse produkter med til at forhindre, at der unødigt produceres mere ny plastik, og de er samtidig også med til at rense verdenshavene for plastikforurening.

Vil du være med til at beskytte havet og dets dyr? Du kan her på hjemmesiden få produkter med Ocean Waste Plastic-emballage fra populære mærker som bl.a. Maria Nila, Kevin Murphy og Pudderdåserne.

Undgå engangsprodukter

En anden måde, du kan undgå overflødig plastik eller emballage, er ved for så vidt muligt at stoppe med at bruge engangsprodukter. Vælg i stedet genanvendelige udgaver af produkter, du normalt kun bruger en enkelt gang, inden du smider dem ud. Det kan gøre en forskel for miljøet og dets ressourcer, og du sparer ovenikøbet penge på den lange bane.

Her får du vores favoritter af grønnere alternativer til engangsprodukter, du bruger i hverdagen:

Beskyt havene og miljøet - vælg de rigtige skønhedsprodukter

Genbrug

Vær med til at forebygge plastikforurening ved at sørge for, at dine tomme plastikflasker og andet emballage bliver korrekt affaldssorteret og genbrugt. De fleste steder i landet er der en kommunal affaldsordning, hvor det er muligt at sortere plastaffald mm., så det er let og overskueligt for dig. Er der ikke en kommunal ordning i dit område er det stadig muligt at aflevere dit plastaffald og anden emballage ved en genbrugsstation og på den måde være med til at stoppe den onde cirkel.

Giv en hånd

Husk: Den 5. juni er det Verdens Miljødag og den 8. juni er International Havdag. På disse mærkedage bliver der verden over sat fokus på forskellige problemer og dilemmaer inden for disse områder, såsom forurening, skovrydning, overfiskeri osv., og der rettes spotlys på organisationer og initiativer, der har til formål at afhjælpe dette.

Der afvikles rundt om i landet såvel som internationalt en masse indsamlinger og begivenheder i forbindelse med disse dage, hvor du kan være med til at støtte eller sætte fokus på problemerne.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...