Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Autoriseret Dermalogica forhandler

Autoriseret Dermalogica forhandler

Vi er her hos NiceHair glade og stolte over at være autoriserede Dermalogica forhandler!

Dermalogica har skabt en revolution indenfor hudpleje. De sidste 25 år har de gennem innovation, uddannelse og professionalisme udviklet produkter uden irritationsfremkaldende ingredienser, der ofte findes i store højprofilerede mærker. Dermalogica har aldrig satset på ligegyldig pynt, men på kvaliteten af produktet.

Det er en vision vi her hos NiceHair sætter stor pris på, og det er derfor vi stolt kan præsentere et stort udvalg af Dermalogica produkter.

Se efter garantibeviset!

Autoriseret Dermalogica forhandler

Dermalogica har udstyret alle deres originale produkter med et let-genkendeligt hologram-garantibevis. Det er dette bevis der fortæller kunden, at de har fingrene i et originalt Dermalogica produkt.

OBS: Serien “Clear Start by Dermalogica” er ikke omfattet af hologram-systemet og har derfor ikke hologram-garantibeviset på emballagen. Dermalogica-produkter i rejsestørrelse er desuden heller ikke forsynet med garantibevis.

Garantibeviset er din garanti for at NiceHair leverer:

  • Et originalt produkt
  • Et produkt der er distribueret gennem kontrollerede, autoriserede kanaler og at vi er uddannet i at levere dette produkt
  • Et korrekt håndteret produkt så virkningen er intakt
  • Et produkt Dermalogica står til ansvar overfor, hvis du (mod forventning) skulle få en allergisk reaktion på.

Produkter uden garantibevis:

  • Er muligvis kopiprodukter
  • Originale produkter, distribueret uden om officielle kanaler, og derfor kan kvaliteten ikke garanteres
  • Hudplejeprodukter kan være følsomme overfor varme eller tage skade af dårlig håndtering omkring opbevaring og transport
  • Omfatter ikke din garanti eller forsikring - heller ikke ved en allergisk reaktion.

Se mere på den officielle Dermalogica side

Dermalogica Specialist

Da Dermalogica er et af de førende professionelle brands i verden, og samtidig har et velfortjent ry for at være professionelle, har de lavet Dermalogicas Expert Program. Dette program er udviklet for at anerkende kosmetologens ekspertise.

Programmet består af 3 dele, som hver indeholder en række kurser, som skal bestås med en skriftlig prøve. Jo flere kurser der gennemføres, jo mere stiger man i graderne fra Certificeret til Specialist, og til sidst bliver man Expert efter en bestået praktisk eksamen.

Ved NiceHair er vi stolte af at have vores kosmetolog Mette, som har gennemgået disse kurser ved Dermalogica, og derfor er blevet Dermalogica Expert. Hvis du har spørgsmål til din hud eller til Dermalogicas produkter eller brug af disse, er du meget velkommen til at kontakte hende på kosmetolog@nicehair.dk

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...