Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 3 FOR 2 PÅ 3 MÆRKER | EFTERÅRSTILBUD TIL 99 KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

8 vaner der er dårlige for din hud

8 vaner der er dårlige for din hud

Uren hud rammer de fleste mennesker på et eller andet tidpunkt, særligt vil årene omkring puberteten sætte et præg på huden, hvilket skyldes hormonforandringer. Men der er også andre ting, der kan give dig uren- og tør hud i alle aldre – Nemlig de dårlige vaner.

1. Passer du ikke din sengetid?

Søvn er vigtigt for en ren og pæn hud. Mangel på søvn vil sætte sit præg, og huden vil virke lige så træt, som du egentlig også er. Den vil være mat og glansløs, og de mørke rande under øjnene vil også være bevis på, at din hud har brug for, at du hver dag er udhvilet.

2. Udskyder du badet efter træning?

Efter du har trænet og sveden har spredt sig, skal du gå i bad. Vent ikke alt for længe, da det kun vil give anledning til at urenhederne bryder frem. Du sveder affaldsstofferne ud, og det er ikke meningen, de skal blive på din hud.

3. Fjerner du ikke makeup om aftenen?

Der er ingen, der ønsker et beskidt pudebetræk eller tilstoppede porer, og der er derfor al mulig grund til at fjerne din makeup inden sengetid. Din hud har brug for at ånde og restituere.

4. Bruger du beskidte pensler?

Du vasker de fleste andre ting, der er i kontakt med din hud, men måske ikke dine pensler? Penslerne kan dagligt være i kontakt med din hud og din makeup, og du kan sikkert godt forestille dig, hvilken bakterie-rede de egentlig er.

5. Har du usunde spisevaner?

Din hud er en refleksion af, hvad du indtager, og du burde derfor tænke over, hvad du propper i munden. Når energiniveauet er ved at være på det laveste i de senere eftermiddagstimer, så ty ikke til kagen men i stedet frugtskålen. Behøver vi at nævne, at rygning heller ikke er en god ide? – det vil sætte sine spor i form af tidlige ældningstegn.

6. Bruger du for varmt vand, når du er i bad?

Din hud er ved hjælp af naturlige olier designet til selv, at kunne holde sig beskyttet og fugtet. Hvis dit bad er for langt eller for varmt, vil du vaske disse lækre naturlige olier af. For lange og for varme bade vil kunne resultere i tør og irriteret hud.

7. Udsætter du din hud for for mange bakterier?

Det er nærmest uundgåeligt at udsætte dine hænder for diverse bakterier i løbet af dagen, men du kan undgå at disse overføres til dit ansigt. For at skåne den fine hud, bør du røre dit ansigt mindst muligt. Derudover, har du tænkt på din mobiltelefon som en bakteriemagnet, som du ofte lader komme i kontakt med din hud?

8. Renser du din hud for meget?

Det er vigtigt, at du renser din hud, så det skidt og forurening, der kan præge din hud, fjernes. Men det er forkert at tro, at desto oftere du renser, desto bedre. Ved for hyppig rensning vil du skade hudens naturlige olier, og den vil få sværere ved at forsvare sig imod urenheder.

Synes du, at din hud har potentiale til at være endnu pænere og mere glansfuld, og kan du samtidig genkende én eller flere af disse vaner? Så var det måske en idé, at bryde de dårlige vaner.

Find alt til din daglige hudpleje her: Hudpleje

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...