Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

2 ferie-musthaves til kufferten

Disse to lækre produkter fra Amika stråler i mine øjne bare af sol og sommer! Og derfor har de også været med mig på ferie de sidste par gange. Ikke kun pga. deres flotte udseende, men fordi det bare har været en ren fornøjelse at vaske håret i.

2 ferie-musthaves til kufferten

Først og fremmest møder man jo de her glade friske farver på produkterne, hvilket bare gør mig SÅ glad.
Dernæst bliver man mødt af en lækker duft af havtornebær, som er helt tilpas for min duftsmag – hverken for kraftig eller svag.

Min favoritshampoo er Balancing Shampoo, som jeg har haft med i en lille rejsestørrelse. Den indeholder 100ml, og jeg har haft den med på tre ferier nu, svarende til tre uger. Jeg har ikke vasket hår hver dag, men den er meget drøj i brug. Balancing Shampoo kan bruges af alle hårtyper, og med dens indhold af havtornebær tilføres C- og E-vitamin, som giver glans, samt reparerer hårets spidser. Derudover er den uden parabener og kunstige farvestoffer.
Så med denne shampoo får man en mild og skånsom vask af håret, og håret efterlades blødt og lækkert.

Husk også conditioneren

2 ferie-musthaves til kufferten

Et feriehår som udsættes for sol, klor-og saltvand har brug for masser af fugt. Derfor afslutter jeg med Hydrate Conditioner, som også indeholder havtornebær, og derfor tilfører en masse fugt og næring til håret.
Hvis du har farvet hår, er den samtidigt beskyttende overfor pigmenterne i håret.

Faktisk kan denne conditioner bruges helt nede fra hårrødderne uden at klaske håret sammen. Herefter masseres den ud i spidserne og skal virke i 1-2 minutter.

Du finder de to produkter her: Shampoo og Conditioner

Så rigtig god ferie – og husk at passe på håret!

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...